Redőny szerelés és beépítés Pest megye

Cégünk vállalja műanyag és alumínium redőnyök szerelését és beépítését Pest megye egész területén. Új redőnyét az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján 2 héten belül legyártjuk és beszereljük, amelyre 2 év garanciát vállalunk.

Redőny szerelés egyedi igények alapján

Cégünk vállalja műanyag és alumínium redőnyök szerelését és beépítését Pest megye egész területén. Új redőnyét az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján 2 héten belül legyártjuk és beszereljük, amelyre 2 év garanciát vállalunk. Több, mint 25 év tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.

Kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező redőnyöket kínálunk. Termék kínálatunkban megtalálható a műanyag és az alumínium redőny egyaránt. Kérheti hagyományos külső, vakolható és ráépíthető tokkal is.

Redőnyeink kiváló fényzárt biztosítanak, remek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, UV álló redőnylécekkel szereltek, amelynek segítségével színüket hosszan megőrzik. A beépített kefés lefutó síneknek és a porvédő csapágyazásának köszönhetően sokkal csendesebbé vált, mint elődje, illetve karcolódás elleni védelemmel is elláttuk redőnyeinket.

Új generációs műanyag redőny

Új generációs műanyag redőnyöket kínálunk, amelyek erősebb műanyagból készültek és csendesebbek, mint a korábbi műanyag redőnyök voltak. Műanyag redőnyeinket hosszabb élettartammal, elegánsabb megjelenéssel és kiváló áron kínáljuk. Műanyag redőnyünk bármilyen színben rendelhető. Ezen felül, kedvezőbb áron elérhetők, mint az alumínium redőnyök, de nem sokban térnek el tőlük. Kérhetők szúnyoghálóval felszerelve is.

Redőny szerelés és beépítés Pest megye

Prémium redőny beépítés Pest megye

A redőnyök prémium szegmensét az alumínium redőny képviseli. Az alumínium redőnyök sokkal strapabíróbb, erősebb szerkezetű és tartósabb lamellákkal rendelkezik, mint a műanyag redőny. Erős szerkezete miatt az alumínium redőnyünk motorizálható, illetve stílusos megjelenés, széles színválaszték, vízálló tok és egyszerű működtetés jellemzi. 

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező prémium redőnyöket kínálunk és szerelünk be, melyekre 2 év garanciát kínálunk. Legfeljebb 2 héten belül elkészítjük és beszereljük új, prémium redőnyét.

Redőnykapu szerelés és beépítés

Redőnykapuink alumíniumból készülnek és súlyuk miatt, kizárólag motorizált változatban rendelhetők. Az alumínium redőnykapu megjelenése esztétikus, tapintása és működése valóban prémium érzetett adnak. Széles színválasztékban elérhető és 100%-ban magyar termék. Emellett, csapágyazott tengelyszerkezet biztosítja a rendkívül egyenletes működtetést. Forduljon hozzánk bizalommal. Mindenben segítünk.

Redőny szerelés és beépítés Pest megye