Redőny szerelés

Redőny szerelés! Redőny javítást, redőny beszerelést vállalunk, akár kiszállási díj nélkül. Komplex szolgáltatásunk révén vállalunk gurtni cserét, vagy redőnymotor szerelést is. A beszerelés esetén több fajta redőny közül tud választani.

Redőny szerelés

Húsz éves tapasztalattal vállaljuk a redőny szerelést. Foglalkozunk redőny beszereléssel és meglévő redőnyöknek a javításával. A redőnyökhöz tapasztalt, rutinos szerelők nyúlnak, így garantált a jó minőségű munka. A beszerelés során vállalunk alumínium redőnyt, műanyag redőnyt, faredőnyt, motoros redőnyt, szúnyoghálós redőnyt, naphálós redőnyt, redőnymotort, smart home-ot.

Teljeskörű javítást nyújtunk. Foglalkozunk például gurtni cserével, redőny automata cserével, elektromos redőny szereléssel, redőnymotor szereléssel, redőnyzsinór cserével, redőnytok szereléssel, redőnyléc cserével, szúnyogháló és napháló szereléssel. Ha rendel tőlünk terméket akkor elengedjük a kiszállási díjat. További részleteket a Redőny szerelés oldalunkon találhat.

Redőnyök, redőnyrendszerek

Négyféle redőny érhető el nálunk. Ezek az alumínium redőny, a műanyag redőny, a faredőny, és a motoros redőny. Az alumínium redőny a legnépszerűbb, az általunk eladott redőnyök mind bevizsgáltak, jó minőségűek. A műanyag redőnyök költséghatékonyabbak, de jó minőségűek, az átlag élettartam 20-25 év.

A faredőnyök inkább a régebbi, polgári lakásoknak a kelléke, azonban ma is lehet ilyet választani. A modern faredőnyök a mai kor igényeihez vannak igazítva. A motoros redőny esetében egy alumínium redőny van motorizálva. A redőnyöket lehet kérni még szúnyoghálóval, vagy naphálóval is. További információk a Redőnyök oldalon.

Redőny szerelés

Gurtni csere

A gurtnik az idő elteltével könnyen eltudnak szakadni. Ha elszakadt a gurtni, akkor nincs lehetőség arra, hogy valahogy megjavítsuk, mindenképp ki kell cserélni. Fix árakkal dolgozunk, így nem fogja Önt meglepetés érni. Ha az árainkról szeretne érdeklődni, akkor feltétlenül keressen fel minket telefonon. A szerelés mellett kifizetendő díj a kiszállási költség.

Gurtni és redőny zsinór cserét vállalunk. 6-8 évig tud egy gurtni jól működni, nagyjából ilyen időközönként kell kicserélni a gurtnit. A gurtni csere során átvizsgáljuk az egész rendszert. További információk a Gurtni csere oldalon.

Redőnymotor szerelés

A redőnymotor szerelése során az első lépés mindig a felmérés. Ilyenkor egy munkatársunk alaposan felméri az egész rendszert, kiváltképp a motort, meghatározza, hogy mi a meghibásodás oka és hogyan lehet azt helyre hozni. Ezt követően tud árat is mondani a szakemberünk. A felmérés és kiszállás a teljes folyamat alatt díjmentes. További információkat a Redőnymotor szerelés oldalon találhat.

Szúnyogháló és napháló szerelés

A redőnnyel együtt több, különböző extrát is lehet kérni. Ilyen extra a motor, a szúnyogháló, vagy a napháló, illetve ezeknek a kombinációi. Mi ezeknek is vállaljuk a beszerelését és szükség esetén a javítását is természetesen. 

Redőny szerelés