Burkolás és parkettázás Budapesten és környékén!

Burkolás-parkettázás! Cégünk teljeskörűen vállaljuk az épület burkolást, a hidegburkolást, a parkettázást. Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, professzionális felszereléssel. Tekintse meg weboldalunkat, hogy bővebb tájékoztatást kapjon.

Burkolás-parkettázás

Cégünk vállalja a burkolást és a parkettázást. Foglalkozunk hidegburkolással, parkettázással, hagyományos parkettázással, épület burkolással, hőszigeteléssel. Mi már hosszú évek óta benne vagyunk a szakmában, így biztosítani tudjuk Önt arról, hogy tökéletes munkát fogunk elvégezni. Számunkra fontos az esztétikum és a tartósság, így természetesen szép és hosszútávú lesz a burkolat, amit mi készítünk el.

Szakembereink jó minőségű alapanyaggal dolgoznak és minden esetben biztosítjuk a megfelelő felszerelést, amelynek segítségével tökéletes munkát tudnak végezni. Kérjük keressen fel minket, hogyha tökéletes burkolást szeretne látni otthonában. További részletek a Burkolás-parkettázás oldalon találhat. 

Épület burkolás

Cégünk vállalja az épület burkolást. Vállaljuk a normál valamint a diagonál fal és padló hidegburkolását. Ezen felül vállaljuk még a további szolgáltatásokat: lépcső burkolás, lábazat burkolás, vízzáró szigetelés, zuhanytálca építés, kádfalazás, kisebb kőművesmunka. Szigetelés, gipszkartonozás, festés is található szolgáltatásaink között.

Ha szeretné, hogy épülete jól legyen leburkolva, akkor feltétlenül keressen fel minket. Mi tökéletesen elvégezzük az épület burkolást. Szakképzett szakembereink tökéletesen elvégzik a munkát, garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. További részleteket az Épület burkolás oldalon találhat. 

Burkolás-parkettázás

Hidegburkolás

Családi házak, lakások, társas házak, irodák, ipari létesítmények teljeskörű hidegburkolását vállaljuk. A teljeskörű szolgáltatásunk során vállaljuk az alapanyagoknak a beszerzését, az előző burkolat eltávolítását, a burkolat elkészítését, valamint a levert burkolatnak az elszállítását.

Fix árakkal dolgozunk, velünk tud előre számolni. A weboldalunkon megtalálhatja árainkat. Ha pontos összeget szeretne tudni, akkor keressen fel minket bizalommal, és mi kiszállunk önhöz (ingyenesen!) és elvégezzük a helyszíni felmérést, amelyet követően tökéletesen megtudjuk határozni, hogy mennyibe fog kerülni a hidegburkolás. Tekintse meg Hidegburkolásról szóló weboldalunkat. 

Parkettázás

Vállaljuk a parkettázást és a hagyományos parkettázást. Parketta csiszolást is vállalunk, a lehető legprofesszionálisabb géppel, amelynek segítségével nagyon minimális mennyiségű port hagyunk magunk után. Sok éves tapasztalatunk van már a parketta csiszolásban, így garantálni tudjuk, hogy gyorsan és tökéletesen lesz elvégezve a parkettázás. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha szakemberre van szüksége. További információkat a Parkettázás weboldalunkon találhat.

Burkolás árak

Minden általunk vállalt szolgáltatásnak megtalálható az ára a weboldalunkon. Kérjük kattintson tovább a Burkolás árak weboldalunkra, hogy megtekinthesse ezeket. Fontos kiemelni, hogy minden munkálat előtt szükség van egy előzetes helyszíni vizsgálatra. Keressen minket bizalommal.

Burkolás-parkettázás