Fűtés szerelés

Minden típusú és márkájú gázkészülék és fűtési rendszer teljeskörű munkálatait vállaljuk Pest megyében. Munkánkat precízen és megbízhatóan végezzük, garanciát vállalva. Sürgős esetben azonnal kiszállunk. Forduljon hozzánk bizalommal.

Gáz- és fűtésszerelés azonnali kiszállással is

Cégünk profi gáz- és fűtésszerelő szakemberei több, mint 25 év tapasztalatával vállalják minden típusú és márkájú gázkészülék, illetve fűtési rendszer teljeskörű munkálatait. Legyen szó álló vagy fali kazánról, gázkonvektorról, gáztűzhelyről, cirkó vagy központi fűtési rendszerről, bojlerről vagy bármilyen más gázkészülékről, egész Pest megyében vállaljuk ezek karbantartását, javítását, beszerelését, kiépítését és cseréjét is egyaránt. 

Szakképzett munkatársaink örömmel fogadják megkeresését elérhetőségeink bármelyikén és mindenben segítenek Önnek. Szerelőink pedig sürgős esetben vállalnak azonnali kiszállást is. Kollégáink minden munkájukat precízen és megbízhatóan végzik, kiváló minőségű alkatrészekkel, kedvező áron. Cégünk saját raktárkészlettel rendelkezik, ahol nem csak minőségi alkatrészeket tartunk készleten, hanem szükség esetére kiváló ár/érték arányú készülékeket is, melyeket biztosítani tudunk Önnek, kedvező áron. 

Forduljon hozzánk bizalommal, ha profi gáz- és fűtésszerelőt keres a kazán javításához vagy bojler cseréhez, esetleg cirkó javításhoz vagy bármilyen más okból kifolyólag és mi mindenben örömmel állunk az Ön rendelkezésére. Szakembereink az általuk végzett munkára garanciát vállalnak és számlát adnak. Várjuk sé örömmel fogadjuk megkeresését.

Gázkazán javítás azonnali kiszállással is

Minden típusú és márkájú gázkazán javítását vállaljuk, ezen felül pedig ezen készülékek karbantartását, beszerelését és cseréjét is, Budapesten és környékén egyaránt. Szakembereink csak kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak, precízen és megbízhatóan. Forduljon hozzánk bizalommal weboldalunkon található elérhetőségeink bármelyikén és szakembereink egyike akár 1 órán belül a helyszínre érkezik és elvégzi a javításokat.  Az általuk végzett munkára mindig garanciát vállalnak és számlát adnak szerelőink. További részletekért látogassa meg weboldalunkat vagy érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Fűtés szerelés

Bojler csere Pest megyében

Vállaljuk márkától függetlenül bojler cseréjét Pest megyében, több, mint 25 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött. Cégünk profi gáz- és fűtésszerelő szakemberei akár már a mai nap folyamán állnak rendelkezésére és vállalják a bojler cseréjét. Szükség esetén akár megfelelő ár/érték arányú készüléket is tudunk Önnek biztosítani, saját raktárkészletünkről. Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén és érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a bojler csere részleteivel kapcsolatban, illetve kérjen időpontot. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Gázkészülék karbantartás fontossága

Minden típusú gázkészülék karbantartását vállaljuk Pest megye területén. A gázkészülékeknek évente legalább 1 alkalommal szükség van a karbantartásra ahhoz, hogy azok megfelelően működjenek. Mindazonáltal, a hosszú élettartamhoz is nagyban hozzájárul a karbantartásuk. Cégünk profi szakemberei több évtizedes tapasztalattal, márkától és típustól függetlenül minden készülék karbantartási munkálatait vállalják.

A munkafolyamat során alaposan átnézik és megtisztítják az alkatrészeket és kiszűrik az esetleges meghibásodásokat. Amennyiben valamit feltétlenül cserélni kell, azt jelzik és elvégzik, majd (ha szükséges) átmossák a készüléket és ellenőrzik működés közben. A gázkészülék karbantartása pár órát szokott igénybe venni, viszont ezáltal többnyire elkerülhetők a meghibásodások. Ne hanyagolja el gázkészülékét. Bízza ránk a karbantartást. Mi garanciát vállalunk munkánkra és számlát adunk. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Fűtés szerelés
Fűtés szerelés