Fűtés szerelés Budapest

Fűtés szerelés Budapest! Vállaljuk a fűtés szerelést egész Budapesten és Pest megye környékén. Márkafüggetlenül vállalunk minden gázkészüléket. Gázszerelés mellett vállaljuk a vízszerelést is. Tekintse meg weboldalunkat is! Keressen fel minket.

Fűtés szerelés Budapest

Vállaljuk a fűtés szerelést Budapest egész területén és Pest megyében. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így biztos lehet benne, hogy jól elfogjuk végezni a munkánkat. Vállaljuk a vízhálózatok, vízcsapok, fűtésrendszerek, tűzhelyek, konvektorok, bojlerek, vízmelegítők, cirkók, kazánok teljeskörű ellátását.

Rutinos, tapasztalt, hozzáértő szakembereink végzik el a munkálatokat. Garantálni tudjuk azt, hogy tökéletes munkát fogunk átadni. Az általunk elvégzett szolgáltatásokra garanciát tudunk biztosítani. Garantáljuk a gyors és szakszerű munkát. Sürgős esetekben akár azonnal kitudunk szállni. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb hozzá kezdhessünk. Telefonszámunkat, email címünket megtalálja weboldalunkon.

Gázkazán javítás

Vállaljuk a gázkazánoknak a teljeskörű javítását. Márkától függetlenül vállaljuk a szerelést. Vállaljuk a nyílt égésterű kazán javítást, a turbós kazán javítást, a kondenzációs kazán javítást. Vállaljuk továbbá a kombi gázkazán javítást is! Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megtudjuk javítani a gázkazánt.

Keressen fel minket telefonon, hogy tudjunk egyeztetni egy időpontot. További részletekért kérjük keresse fel a Gázkazán javítás weboldalunkat!

Fűtés szerelés Budapest

Duguláselhárítás

Vállaljuk a duguláselhárítást Budapesten és Pest megyében! Benti és kinti duguláselhárítást egyaránt vállalunk. Wc, fürdőkád, mosdókagyló, mosogató, padlóösszefolyó, piszoár, bidé, alap és strang vezeték duguláselhárítást vállalunk. Szakképzett és rutinos szakembereink vállalják a duguláselhárítást.

Mindenesetben olyan készüléket használunk, amely a leginkább megfelel a célra. Kisebb és közepes nagyságú dugulások esetén gépi spirált, szívó-nyomó pumpát használunk, de ha nagyobb problémáról van szó, akkor akár csatornamosót is bevetünk. A duguláselhárítást követően segítünk feltárni, hogy mi okozta a dugulást, és tanácsokkal látjuk el, hogy a jövőben ezt hogyan előzze meg. További információkat a Duguláselhárítás oldalunkon találhat. 

Gáztűzhely javítás

Vállaljuk a gáztűzhelyek javítását is! Gáztűzhely javítás, gázfőzőlap javítás, gázsütő javítás található meg a szolgáltatásaink között. Márka függetlenül vállaljuk a gáztűzhely szerelést. Ha azt tapasztalja, hogy a gáztűzhelye nem működik megfelelően, akkor minél hamarabb keressen fel minket, hiszen ez egy komoly probléma.

Ha elaszik a láng, ha nem gyullad be, ha pukkan, ha gázszagot érezz, vagy bármilyen más hibát vél felfedezni akkor értesítsen minket és mi a lehető leghamarabb kiszállunk Önhöz és megjavítjuk a gáztűzhelyét. A javítás során ki is tisztítjuk a készüléket, amely fontos a későbbi jó működés érdekében. További részleteket a Gáztűzhely javítás oldalunkon találhat!

Gázkonvektor javítás

Vállaljuk a gázkonvektoroknak a javítását. Régi gázkonvektor javítást is vállalunk. Ha azt észleli, hogy nem látszódik az őrláng, nem melegít jól a készülék, megnövekedett a gázszámla, pukkanó hangot hall, kattogást hall, elalszik az őrláng akkor keressen fel minket. Lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk minél hamarabb kiszállni és megoldani a problémáját. 

Fűtés szerelés Budapest