Zsírfogó tisztítás, hulladékkezelés és csatornakarbantartás

A zsírfogó berendezések célja, hogy a csatornába eresztett szennyvíz szennyezőanyag tartalma ne haladja meg a környezet- és vízvédelmi előírásokban foglalt határértéket. A zsírleválasztás folyamata a lassú áramlás következtében történik...

Zsírfogó tisztítás Budapesten és környékén

A zsírfogó berendezések célja, hogy a csatornába eresztett szennyvíz szennyezőanyag tartalma ne haladja meg a környezet- és vízvédelmi előírásokban foglalt határértéket. A zsírleválasztás folyamata a lassú áramlás következtében történik és ennek eredményeképp a különböző fajsúlyú anyagok viselkedésére alapján, miszerint a zsír könnyebb, mint a víz, az iszap alapú szennyeződés pedig nehezebb. Ezek a berendezések többnyire megtalálhatók vágóhidakon, éttermekben vagy húsfeldolgozó üzemekben, de emellett számos területen elengedhetetlen a használatuk. 

A zsírfogók által leválasztott zsír és iszap veszélyes hulladék, a berendezés és a veszélyes hulladék kezelésére csak és kizárólag olyan szakember jogosult, aki rendelkezik az ehhez szükséges szakhatósági engedélyekkel. Cégünk és munkatársaink minden hatósági minősítéssel és a speciális gépparkkal rendelkezik ahhoz, hogy a zsírfogók tisztítását és karbantartását szakszerűen végezze el. Keresse fel zsírfogó tisztítás oldalunkat és kérje ajánlatunkat!

Veszélyes hulladék kezelés

A veszélyes hulladékok kezelése és ellátása minden esetben nagyon szigorú szabályozás alapján kell, hogy történjen, melyet törvény határoz meg, a hulladék típusa és mennyisége alapján. Cégünk mindenre kiterjedő professzionális szintű veszélyes hulladék kezelési programot fejlesztett ki, melynek keretein belül a gyűjtéstől egészen az ártalmatlanítási folyamatokig képviseljük és ellenőrizzük azokat. Teljes hulladékkezelési szabályzatát összeállítjuk, mely szakmai felkészültségünknek köszönhetően a legszigorúbb szabályoknak is megfelel. Amennyiben igény van rá, úgy biztosítjuk a gyűjtőedényeket. A veszélyes hulladék elszállításáról magasan képzett szakmai személyzettel és korszerű ADR minősítéssel rendelkező járművekkel gondoskodunk. Szolgáltatásaink keretein belül a hulladékot megfelelő módon kezeljük, ártalmatlanítjuk. Igény esetén a kötelező adatszolgáltatást és a hulladékbevallást is elkészítjük. További kérdései megválaszolása érdekében keresse fel veszélyeshulladék kezelés oldalunkat!

Veszélyes hulladék kezelés

Csatornarendszerek ellátása

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a külső- és belső csatornarendszerek teljes körű ellátásában, erre a célra speciális eszközeink rendkívül korszerűek és modernek. Különleges csatornavizsgáló kamerarendszereink segítségével az esetleges gyökér-benövéseket, repedéseket fel tudjuk mérni és meg tudjuk állapítani. Munkatársaink rendkívül tapasztaltak a csatornatisztítási és karbantartási munkálatok hatékony elvégzésében. 

A csatornarendszer részét képezi az elvezetésére szolgáló rendszer is, melyet szintén ugyanolyan gondossággal kell tisztítani és rendszeresen karban kell tartani. Cégünk egész Pest megye területén minőségi és professzionális megoldást kínál megfizethető áron csatornarendszerei teljes ellátására, melybe nem csak a tisztítás, de a karbantartás és az esetlegesen felmerülő üzemzavarok és dugulások is beletartoznak. Ha többet olvasna, keresse fel csatornatisztítás oldalunkat!

Hulladékgazdálkodás

A hulladékok kezelésére vonatkozólag szigorú jogszabályok vannak érvényben, melyek mindig meg kell, hogy feleljenek a hatályos környezet- és vízvédelmi előírásoknak. Ezen hulladékok gyűjtése, szállítása és ártalmatlanítása csak és kizárólag a szigorú ADR minősítés jegyében történhet, mely a tároló berendezésekre és a szállító járművekre is érvényes. Cégünknél veszélyes hulladékok kezelésére és szállítására is megfelelően fel vagyunk készülve, az erre alkalmas minősített, jogszabályoknak megfelelő gépjárművekkel rendelkezünk.

Iszapfogó és homokfogó műtárgyak ellátása

Az iszapfogó és a homokfogó műtárgyak elsősorban az eljárási vizek és az elvezetett csapadékvizek tisztításában játszanak fontos szerepet, mivel ezek segítségével ülepíthetjük ki ezekből a szilárd halmazállapotú hulladékokat. Tartályos rendszerük azonban idővel telítődik a felhalmozott hulladék által, ezért rendszeres időközönként tisztítani és karbantartani kötelező ezeket. Ez rendkívül fontos lépés annak érdekében, hogy a műtárgyak megfelelő minőségben lássák el a feladatukat, mivel a szennyezőanyag egy bizonyos szintet elérve már könnyedén a közcsatornába ürülne, mellyel súlyosan megsértenénk a környezet- és vízvédelmi előírásokat, valamint a műtárgy károsodását és a környezet nagymértékű szennyezését kockáztatnánk. 

Veszélyes hulladék kezelés