Vízszerelő mester

Vízszerelő mester – vízszerelés olcsón, garanciával, jó minőségben Budapesten. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a vízszerelés mellett vállaljuk a duguláselhárítást, valamint a kamerás csővizsgálatot is. További részletek a weboldalunkon!

Vízszerelő mester

Vízszerelő mester! Teljeskörűen vállaljuk a különböző vízszerelési munkálatokat. Többek között ezeket vállaljuk: csaptelep szerelés, kád javítás, duguláselhárítás, kamerás csővizsgálat, csőtörés elhárítás, vízszivárgás keresés, vízóra csere, stb. A vízszerelés során vállalunk javítást, beszerelés, beüzemelést, cserét, karbantartást.

A vízszerelést mindenesetben rutinos, tapasztalt, hozzáértő szakemberünk végzi el, aki tökéletesen elfogja látni a problémát. Az általunk elvégzett munkára garanciát is adunk. Budapesten és környékén vállaljuk a vízszerelést. Ha felhív minket akkor akár azonnal kitudunk szállni és megtudjuk oldani a problémáját. További részleteket a Vízszerelő mester weboldalunkon találhat.

Kamerás csővizsgálat

A kamerás csővizsgáló készülékünk segítségével gyorsan és hatékonyan lehet megvizsgálni a csöveknek az állapotát. Egy kamera fejet végig vezetünk a csatornán, így tökéletes képet kapunk. Fontos, hogy ne legyen szennyezett a víz, hiszen abban nem lehet felvételt készíteni. A kamerás csővizsgálat során az olyan dolgokra tudunk fény deríteni, mint például, hogy mi okozza az állandóan visszatérő dugulást, vagy arra, hogy mi okozza a csőtörést.

A kamerás csővizsgálat során nincs szükség bontásra, megtudjuk határozni a hibát a pontos hellyel együtt. A kamerás csővizsgálat elvégeztével meg is tudjuk oldani a problémát. További részleteket a Kamerás csővizsgálat oldalon találhat. 

Vízszerelő mester

Vízszivárgás keresés

Ha arra gyanakodik, hogy csőtörése van, vagy vízszivárgása akkor minél hamarabb keressen fel minket. A nyomás miatt ugyanis ahogy telik az idő egyre komolyabb lehet az a csőtörés, így a helyreállítás költsége is megnőhet. A vízszivárgás keresésére általában többféle készüléket is lehet használni.

Például korrelációs műszert, elektroakusztikus műszert, jelzőgázos műszert, stb. Mindig azt használjuk, amely a leginkább megfelelő az adott problémához. A probléma felmérése utána el is végezzük a helyreállítást. Ha további részleteket szeretne megtudni a Vízszivárgás keresésről akkor keresse fel weboldalunkat. 

Duguláselhárítás

Vállaljuk a duguláselhárítást. A duguláselhárítás során olyan eszközöket használunk, mint a szívó-nyomó pumpa, a gépi spirál, vagy a womás csatornamosó. A duguláselhárítást elvégezzük kinti és benti helyszíneken egyaránt. Mindenesetben profi vízszerelő végzi el a duguláselhárítást, így garantálni tudjuk azt, hogy tisztán és gond nélkül lesz megoldva a duguláselhárítás. További részletek a Duguláselhárítás weboldalon.

Fagycsap csere

A kerti csapok esetében mindig van egy fagycsap, amely azt a cél szolgálja, hogy a téli időszakban ne fagyjon be a víz a csövekbe. Ezt a fagycsapot évente egyszer vagy kétszer lehet kinyitni. Évek, évtizedek elteltével ez a fagycsap eltud törni, meg tud hibásodni, ilyenkor ezt természetesen ki kell cserélni. Vállaljuk a Fagycsap cserét. Bővebb információk a Fagycsap csere oldalon találhatóak.

Vízszerelő mester