Vízitaxi Fonyód

Élményhajózás, hajókirándulás, naplemente túra, lánybúcsú, legénybúcsú, csapatépítés, randevú, és további élmények Fonyód és vonzáskörzetében! Exkluzív hajókirándulás, jachtozás a Balatonon. Tekintse meg weboldalunkat a részletes információkért!

Vízitaxi Fonyód

Balatoni utazás! Élményhajózás, hajókirándulás, naplemente túra, lánybúcsú, legénybúcsú, csapatépítés, randevú, és további élményeket lehet szerezni a Balatonon általunk. A vízitaxizással egy teljesen új élményt, kalandot tud megismerni. Fonyódon, a Keresztes György kikötőben vagyunk megtalálhatóak április 1.-től október 31.-ig.

Ha hajókázni szeretne akkor keressen fel minket. Vannak előre meghatározott útjaink is, de egyedi igények alapján is tudunk utazást tervezni, legyen szó randiról vagy céges buliról akár. Nálunk fizethet készpénzzel, kártyával, SZÉP kártyával, de akár utalhat is nekünk. Reggeli, napközbeni, esti és hajnali transzport járatok is elérhetőek. További részleteket a Vízitaxi Fonyód weboldalunkon talál.

Élményhajózás

Exkluzív élményhajózás egy motoros jachton! Ezt a szolgáltatásunkat ajánljuk csapatépítő tréningekre, leánybúcsúkra, legénybúcsúkra, baráti társaságoknak. Természetesen van lehetőség arra, hogy egyedi igényei alapján állítsuk össze a hajózást. Ön dönti el, hogy mikor kezdődik a hajózás és mikor ér véget. Rövidebb és hosszabb távra is van lehetőség hajót bérelni.

Kicsiknek és nagyoknak is egyaránt jó szórakozás lehet az élményhajózás. Bővebb információkért keresse fel az Élményhajózás oldalunkat.

Vízitaxi Fonyód

Romantika

Magyarországon a Balatonnál kevés romantikusabb hely létezik. Azonban ezt még lehet tovább fokozni. Egy romantikus, naplementével egybekötött hajótúra a tökéletes randi receptje. Kápráztassa el szíve választottját! Az Ön egyedi igényei szerint állítjuk össze a romantikus hajóutat. Ha további részleteket szeretne megtudni akkor keresse fel a Romantika oldalunkat.

Csapatépítés

Sok cég számára nagyon fontos az, hogy a kollégák jó kapcsolatot ápoljanak. A kapcsolatok mélyítésére azonban nem elég a munkahely, fontosak a munkahelyen kívüli programok is. Erre kiválóan megfelel egy csapatépítés. Sokféle csapatépítés létezik, mi egy balatoni hajókázást ajánlanánk. A jachtozás során kényelmes szórakozásban lehet részük az embereknek.

Weboldalunkon további részleteket olvashat a csapatépítésről!

Hajókirándulás

Van lehetőség Fonyód és vonzáskörzetében személyszállításra. Nappal és este van lehetőség élményhajózásra, sétahajózásra, panorámahajózásra. Erre az alkalomra egy 10 férőhelyes motoros jachtot tudunk biztosítani. A hajókirándulás nálunk minden esetben biztonságos és kényelmes. Lehetőség van arra, hogy a Balaton bármely pontjára elhajókázzanak. Ajánljuk családoknak, barátoknak, kollégáknak a hajókirándulást. Egyéni igények alapján is össze lehet állítani a hajókirándulást. 

Vízitaxi Fonyód