Szobafestő mázoló Budapest

Szobafestő mázoló Budapest – vállaljuk a szobafestést Budapesten! Vállaljuk a szobafestést, tisztasági festést, tapétázást, kreatív festést, stb. Budapest és Pest megye egész területén vállaljuk a kiszállást, ingyenesen! Tekintse meg weboldalunkat!

Szobafestő mázoló Budapest

Budapesten és környékén vállaljuk a szobafestő munkálatokat. Teljeskörűen vállaljuk a szobafestő mázoló munkákat. Foglalkozunk tisztasági festéssel, szobafestéssel, ház festéssel, tapétázással, penészes fal megszűntetésével, kreatív falfestéssel. Húsz éves tapasztalattal vállaljuk a szobafestést.

A kiszállás, a felmérés, a tanácsadás, az árajánlat adás mind ingyenes. A festést és minden további munkálatot minőségi felszereléssel végezzük el. Ha szeretné, hogy otthona szépen legyen kifestve akkor keressen fel minket telefonon! További részleteket és a telefonszámot weboldalunkon találhat. 

Tisztasági festés

Lakások, házak, irodák, középületek tisztasági festését vállaljuk. Budapest és környékén vállaljuk a kiszállást. A tisztasági festésre akkor van szükség, ha még nem problémás a fal állapota, csak szükség van egy kis ráncfelvarrásra. A tisztasági festés általában egy rétegben történik meg, azonban ez attól is függ, hogy milyen az adott fal. Ha szükség van javításra, glettelésre, akkor azt elvégezzük.

Ha az áraink után szeretne érdeklődni, vagy további részleteket szeretne megtudni, akkor tekintse meg weboldalunkat

Szobafestő mázoló Budapest

Szobafestés

Vállaljuk a szobafestést. Olyan esetekben is vállaljuk a szobafestést, hogyha a fal penészes, vagy glettelni kell. Minden szobafestés előtt van egy előzetes felmérés, amely során felmérjük a falaknak az állapotát. A felmérés ingyenes, a kiszállás ingyenes és az árajánlat készítése is ingyenes.

A szobafestés során fontos, hogy ne tegyünk semmiben sem kárt, épp ezért letakarjuk a padlót, a bútorokat, és mindent, amivel érintkezhet a festék. Az ár mindenesetben egyedi, szükséges a helyszíni felmérés. További részleteket a Szobafestés oldalunkon olvashat. 

Tapétázás

Vállaljuk a tapétázást is. A tapétázásnál is nagyon fontos az, hogy milyen az alap, így itt sem dolgozunk hibás falon. Először elvégezzük a fal javítását. Ezt követően felrakjuk a tapétát. A tapéta felrakása során kifejezetten fontos a precizitás, hiszen kevés olyan visszás látvány van egy falon, mint a foltokban felpüffedt tapéta.

Keresse fel Tapétázás weboldalunkat, hogyha további részleteket szeretne.

Penészes fal megszűntetése

A penész rendkívül csúnya látványt nyújt a falon, ráadásul az egészségünkre is káros hatással lehet. Cégünk tökéletesen elvégzi a penészes fal megszűntetését, azonban nagyon fontos, hogy a penészesedést okát is szüntesse meg, hiszen hiába végezzük el a penészmentesítést, hogyha újra előkerül a penész idővel. 

Szobafestő mázoló Budapest