Redőnyszerelés megbízható szakemberekkel, garanciával

Cégünk szakemberei több mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek a redőnyszerelés szakterületén, akik a legnagyobb precizitás mellett vállalják a kizárólag megbízható gyártóktól beszerzett redőnyök szakszerű beszerelését.

Redőnyszerelés megbízható szakemberekkel, garanciával

Cégünk magasan képzett szakemberei több mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek a redőnyszerelés szakterületén, akik a legnagyobb precizitás mellett vállalják a kizárólag megbízható gyártóktól beszerzett új típusú műanyag redőnyök és alumínium redőnyök szakszerű beszerelését, amelyre a nagy múltú redőnygyártó cég 2 év garanciát vállal. 

Ahogy minden árnyékolástechnikai termék esetében, úgy a redőnyre is igaz az az állítás, hogy az egyedi ügyféligények alapján egyedi méretben készül el.

Az esetleges redőny méretbeli problémáinak megelőzése érdekében mindenképp ajánlott, hogy a redőny telepítését megelőzze egy szakszerű ingyenes helyszíni felmérés is, amely során szakemberünk felkeresi Önt majd elvégzi a szükséges méréseket, aminek végén egy ajánlatot fog adni Önnek, ami nem kötelezi Önt semmire sem. Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos szerepet játszik a redőnyszerelésnél az idő, ezért cégünk garantálja, hogy 72 órán belül megtörténik Önnél a helyszíni felmérés.

Többre kíváncsi? Amennyiben bármilyen kérdése lenne szolgáltatásunkkal kapcsolatban hívja ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére!