Redőny szerelés Budapest

Nagyon sok redőnyszerelő cég llétezik, miért is válasszon éppen minket? Azért, mertszámunkra a legfontosabb az, hogy Ön elégedett legyen a munkánkkal. Kiváló minőségű termékeinket kitűnően képzett szakemberek szerelik fel. Minket hívjon!

Redőny szerelés Budapesten

Cégünk szolgáltatásainak fő profilja a redőny szerelés Budapesten. Számunkra kienmelkedően fontos az ügyfelek elégedettsége, ezért csak a legkiválóbb minőségű eszközöket forgalmazzuk, és szakembereink is, akik beüzemelik vagy éppen megjavítják, átszerelik őket, a legkitűnőbb képzésben részesültek.

Ha minket bíz meg redőnye felszerelésével, akkor arra számíthat, hogy 3 napon belül elvégezzük a felmérést, 5 nap alatt legyártjuk a redőnyt, amelyre 2 év garanciát is biztosítunk. A motorra 5 év a garanciát nyújtunk. Számlát minden esetben adunk. 

Nálunk nincsenek trükközések, korrekt árakon, kitűnő munkát végzünk.

Műanyag redőny árak

A minőség mellett a redőny árak is érdekelnek mindenkit. Azt azonban jó tudni, hogy mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék, a redőnyök is egyedi igények, egyedi méretek, így teljesen személyre szólóan készülnek.

Ha minket hív, szakértő kollégánk a helyszíni felmérés alapján ajánlatot ad, ami Önt nem kötelezi semmire. Az ajánlat tartalmazni fogja a méreteket, igényeket, a redőny árát, a gyártáshoz szükséges időt.

Keressen minket bizalommal!

Redőny szerelés