Redőny-garázskapuk

Nem elég, hogy az időjárástól védjük kedvenc négykerekűnket, de az idegen kezek benyúlásától is óvnunk kell. A garázskapuk biztonságossá tétele nagyon fontos. Cégünk védett kialakítású, redőnyös garázskapukat forgalmaz, ami megoldás a biztonságra.

Redőny garázskapuk

A bejárati ajóját mindenki úgy választja ki, hogy az minél biztonságosabb legyen, de a garázskapukra már nem jut ennyi figyelem. Pedig jobb megelőzni a bajt, és itt is a biztonságra törekedni. A redőny garázskapuk pontosan ezt a célt szolgálják.

Egyre nagyobb az igény erre a garázskapu fajtára, mert azon kívül, hogy meglehetősen dekoratív a megjelenése, erős és kiváló hőszigetelésű szerkezet. Nem utolsó sorban nagyfokú biztonságot is nyújtanak a külső betolakodó kezek ellen.  

A betörők legfeljebb addig jutnak, hogy megállapítják: ilyen masszív kapuval szemben senmi esélyük sincsen. Nekünk pedig éppen ennyi kell. Bár ennél azért még több előnye is van a redőny-garázskapunak.

Redőnyök, napellenzők

Cégünk 15 éve foglalkozik fa-vagy alumínium redőnyök, zsalúziák, napellenzők, zsalugáterek, garázskapuk építésével. Ezeket a berendezéseknek a  javítását, szerelését, karbantartását is elvégezzük, illetve megbízhat bennünket motorizálással, szél-, fény-, és rezgésérzékelők felszerelésével is.

Munkáink tartósak és könnyen kezelhetőek, erre különösen büszkék vagyunk. Keressen meg minket, és otthonát esztétikusabbá, biztonságosabbá tesszük!

redőny