Pliszé szúnyogháló

Cégünk nemcsak a szúnyoghálók terén, hanem a napellenzők piacán is jelentős szerepet tölt be. Nagyon fontos számunkra a minőség, nemcsak az eszközök és alapanyagok, hanem az elvégzett munkára vonatkozóan is. Kollégáink igazi szakemberek, hívjon minket!

Napellenzők

Pliszé szúnyoghálókon kívülmás termékek forgalmazásával is foglalkozik a cégünk. Minden könyökkaros napellenzőnk prémium minőségű alapanyagok felhasználásával készül. 

Fontos tudnivaló a textilekről, hogy nem fakulnak, vízlepergető tulajdonságuk nagyon kedvelt, UV-állóak, és gombásodás elleni bevonattal is el vannak látva.

Minden termékünk szigorú minőségi ellenőrzésen esik át a gyártása során. Cégünk számára fontos az ügyfelek, vásárlók elégedettsége, ezért különösen figyelünk a minőségre az alapanyagokat és eszközöket tekintve éppen úgy, mint a szakembereink munkájára vonatkozóan.

Napellenző eszközök, szúnyoghálók

A napellenzőknek több összetevője van. 

A ponyván kívül fontos, hogy megfelelő minőségű legyen a napellenző motor, a napellenző érzékelők, és  természetesen maga a ponyva is.

Csapatunk több mint 20 éve van a piacon, ennyi idő alatt sokat fejlődött az árnyékolástechnika, így a szúnyoghálók is. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a trendet, és igazodunk hozzá. Ügyfeleink visszajelzései alapján ezen a területen is kiváló munkát végzünk.

Keressen minket, ha szolgáltatásainkat szeretné igénybe venni!

szúnyogháló