Oxox

Klímaszereléssel foglalkozó cégünk mindent tud a klímberendezésekről. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal, gyors és precíz, kifogástalan munkát végzünk Pest megye teljes területén. Beszerelés, tisztítás, javítás, karbantartás? Hívjon minket!

Klímaszerelés

Az OXOX Klíma több mint 20 éve álla a megbízók szolgálatában. Folyamatopsan bővül azok száma, kik otthounkba, mu nkahelyükre klímát szereltetnek fel. Cégünk mindennemű, klímával kapcsolatos munkálatot vállal és precízen, gyorsan, megfizethető áron el is végzi Pest megye egész területén.

A már meglévő klímákkal is kell foglalkozni.  Rendszeresen elvégzendő feladat pl. a klíma tisztítás, klíma karbantartás, és bármikor szükség lehet javításra, áthelyezésre, vagy akár klíma töltésre is.

Klíma vásárlás

Nem mindenki tudja előre, hogy milyen klímát vegyen, és ebben az esetben a nagy kínálat nem mindig segítség. Ám a szakember pontosan tudja, hogy adott helyszínre és igényre milyen fajta klíma berendezést érdemes vásárolni. 

Keressen meg minket, mielőtt költene rá, és szakembereink tanácsa alapján a legmegfelelőbb klíma berendezés lesz az otthonában!

klíma