OXOX Klímaszerelés

OXOX Klímaszerelés! Vállaljuk a klíma javítást, a klíma beszerelést, a klíma előcsövezést, a klíma tisztítást, a klíma karbantartást, és minden mást, ami klímaszerelést. Tekintse meg weboldalunkat, olvassa el a részleteket és keressen fel minket!

OXOX Klímaszerelés

Cégünk klímaszereléssel foglalkozik. Szolgáltatásaink között meg található a klíma beszerelés, a klíma javítás, a klíma tisztítás, a klíma karbantartás, és a klíma előcsövezés. De minden más munkálatot is elvégzünk, amely a klímákkal kapcsolatos. Márkafüggetlenül és állapottól függetlenül vállaljuk a klíma készülékeket.

Több, mint húsz éve vagyunk már a szakmában. Cégünknél rutinos, tapasztalt szakemberek dolgoznak, akik pontosan tudják, hogy hogyan lehet a leghatékonyabban megszerelni a klíma készülékeket. Az általunk elvégzett munkákra garanciát vállalunk, valamint különböző kedvezmények és extra szolgáltatások érhetőek el nálunk. Tekintse meg a részleteket az OXOX Klímaszerelés oldalon találhat. 

Klíma javítás

Ha azt tapasztalja, hogy készüléke meghibásodott, akkor minél hamarabb keressen fel minket. Mi már hosszú évek óta benne vagyunk a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy a készüléke tökéletesen lesz megszerelve. Fontosnak tartjuk kiemelni azt, hogyha úgy látja, hogy a készülék meghibásodott, akkor ne használja a továbbiakban, hiszen az rendkívül baleset veszélyes lehet.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a készüléke újra jó állapotban legyen. Azonban ha ez nem megvalósítható, akkor bemutatjuk Önnek, hogy milyen lehetőségei vannak a klíma cserét illetően. További részleteket a Klíma javítás oldalon találhat. 

OXOX Klímaszerelés

Klíma tisztítás

A klíma készülékeknek a tisztítása rendkívül fontos. A klíma készülék belsejében egy nedves, meleg, párás környezet van amely tökéletes táptalaja a különböző vírusoknak, baktériumoknak, gombáknak. Ha ezek elterjednek a lakásnak a levegőjében, akkor komoly megbetegedésekkel kell számolni. Ez ellen csak úgy lehet védekezni, hogyha rendszeresen ki van fertőtlenítve a készülék. A rendszeres fertőtlenítés az évi egy fertőtlenítés. Érdemes a nyári szezon megkezdése előtt megejteni a tisztítást. A tisztítás során a kültéri egységet is kitisztítjuk, egy vegyszeres vizes átmosást alkalmazunk. További részletek a Klíma tisztítás oldalon!

Klíma karbantartás

Vállaljuk a klíma készülékeknek a karbantartását. A karbantartásba beletartozik a tisztítás is. Ezen felül a karbantartás során a készüléket alaposan ellenőrizzük is. Ezért is fontos a nyári szezon előtt megejteni a karbantartást. További részleteket a Klíma karbantartás oldalon olvashat. 

Klíma beszerelés

Vállaljuk a klíma készülékeknek a beszerelését. A beszerelést megelőzően minden esetben van egy előzetes helyszíni felmérés. E felmérés során alaposan felmérjük az otthonát a klíma szempontjából, többek között megnézzük, hogy hova lenne érdemes felszerelni a készüléket, vagy azt, hogy milyen az elektromos hálózat.

A klíma beszerelése során vállaljuk a kiválasztott klíma készüléknek a beszerzését is. Jelenleg ez a legegyszerűbb módja a klíma vásárlásnak. A klíma beszerelés napján először kialakítjuk a csöveknek a helyét, majd pedig elkezdjük felszerelni a készülékeket. Ha szeretné megtudni, hogy hogyan zajlik a klíma beszerelés, akkor tekintse meg Klíma beszerelés oldalunkat!

OXOX Klímaszerelés