Olajfogó tisztítás

Cégünk vállalja olajfogó, zsírfogó, iszapfogó és honokfogó tisztítását és karbantartási és ürítési munkálatait, valamint ezeknekj a berendezéseknek az átmosását is. Ezek a berendezéstk rendszeres tisztítást igényelnek. Hívjon minket!

Olajfogó tisztítás

Ez a speciális tisztítás mindenképpen szakembert igényel. Az olajfogó tisztítás mellett a zsírfogó, iszapfogó, homokfogó tisztítást, ütemezett karbantartási és ürítési munkáit, a berendezések tisztítását és átmosását bízza cégünk csapatára! 

A csapadék-és eljárási vizek tisztítási fázisain belül komoly szerepet tölt be az iszapfogó- és a homokfogó tisztítás. ezek a vizek rengeteg szennyező anyagot tartalmaznak, mint pl.homokot, iszapot, olajat,m zsírt és egyéb szenneződéseket. Ezeknek az idegen anyagoknak a kiszűréséhez többlépcsős tisztító rendszert kell alkalmaznunk, amelynek első lépcsői a homok-és iszapfogók.

Hulladékkezelés

hulladékkezelés fogalmába tartozik a hulladékok gyűjtése, begyűjtése, szállítása, előkezelése, tárolása, haszunosítása és átalmatlanítása. Cégünk minden típusú hulladékokra vonatkozó tevékenységet vállal Pest megyében, kedvező áron. 

Az elszállítani kívánt hulladékot a hatályos rendelkezéseknek megfelelően kezeljük. Munkatársaink folyamatosan figyelik a jogszabály változásokat, és szakmailag is több éves tapasztalattal rendelkeznek, ezért bizalommal hívhat minket!

olajfogó