Napellenző szerelés

Pest megye egész területén vállaljuk napellenzők szerelését, javítását, ponyvák cseréjét. Foglalkozunk a napellenző kiegészítők beszerelésével is, hívjon minket akkor is, ha motorcserére van szükség, vagy a napellenző érzékelőt kell kicserélni!

Napellenző szerelés

Remek ár-érték arányban vállaljuk napellenző szerelését, javítását, mindenemű karbantartását, beszerelését. Külön ajáljuk figyelmébe a Basic New napellenzőt, amelyet most akciós áron kínálunk! 

Hívhat minket akkor is, ha valamelyik alkatrész, vagy kiegészítő cseréjét szeretné megrendelni. 

Pest megye teljes területére kimegyünk, telefonáljin nekünk bátran! Több éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink profi szakemberek, akik rövid idő alatt végzik el a munkájukat kiváló minőségben.

Napellenző javítás

Cégünk több mint 20 éve van jelen az árnyékolástechnikai termékek piacán. Foglalkozunk forgalmazással és felszereléssel egyaránt. A napellenző javítás terén leggyakoribb problémák, amelyek miatt hozzánk fordulnak a felhasználók: ponyva csere, motor csere, napellenző felújítás, motorizálás, érzékelők felszerelése. 

A sok év tapasztalatának köszönhetően a hibákat gyorsan és könnyen felismerjük, megjavításuk is a legrövedebb idő alatt, a legkedvezőbb áron történik meg.

napellenző ponyva