Napellenző javítás Budapesten

Mindenfajta napellenzők szerelését, javítását, ponyva-és alkatrész cseréjét vállaljuk Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal, ha könyökkaros, állványos napellenzője meghibásodik, vagy éppen gombaernyője szorul javításra. Keressen minket, és mi segítünk!

Napellenző javítás

Cégünk számára egyértelmű, hogy a napellenzők nemcsak hasznosak és dekoratívak, de olykor meghibásodásra is hajlamosak. Éppen ezért szolgáltatásaink között a napellenző javítás is szerepel. Hívjon bennünket Budapestről, ha elromlott, meghibásodott a napellenzője!

5 éves garanciával javítjuk mind az ablakos napellenzőt, mind a könyökkaros, állványos, veranda napellenzőt, vagy éppen a jól ismert gombaernyőt. Számíthat ránk bármelyik eszköz meghibásodása esetén. Keressen minket!

Napellenző szerelés

Nemcsak javítás, hanem természetesen a napellenzők felszerelése is olyan szolgáltatásunk, amellyel bátran megbízhatja cégünket. 

Több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink gyorsan, precízen és hatékonyan végzik a szerelési munkákat, a motorizálást , hajtóműcserét éppen úgy, mint a ponyvák kicserélését.

gombaernyő