MultiGo Tours

Belföldi utazás, külföldi utazás, szállásfoglalás, transzfer foglalás, üzleti vacsorák, konferenciák szervezése – mind egy helyen. A MultiGo Tours cég utazás-, és rendezvényszervezőként tökéletesen megszervez mindent, amit csak szeretne.

MultiGo Tours

Utazás-, és rendezvényszervezőként emlékezetes nyaralást és príma rendezvényeket ajánlunk. Legyen szó városnéző túráról Budapesten, felejthetetlen nyaralásról a Dominikai Köztársaságban, vagy egy üzleti vacsoráról mi jó választás vagyunk! Teljeskörű ellátást nyújtunk, hiszen a szállásfoglalástól a fordítói szolgáltatásig mindent tudunk nyújtani.

Belföldön és külföldön egyaránt tervezünk utazásokat. Költséghatékonyan oldunk meg minden nyaralást, utazást. Mi cégek és magánszemélyek számára is egyaránt nyújtunk szolgáltatást. Weboldalunkon minden egyes szolgáltatásunkról részletes információkat találhat. Tekintse meg a MultiGo Tours weboldalunkat!

Belföldi utazások

A belföldi utazások során nagyon sokféle lehetőség közül tud választani. Budapesti városnézések során lehetősége nyílik megtekinteni a legszebb épületeket, mint például a Parlament, Mátyás Templom, Bazilika. Ha Budapesten túlnézünk, akkor elutazhatunk például Szentendrére, vagy a Dunakanyarba.

A borkedvelőinek is kedvezünk, hiszen több borvidékre is szervezünk borkóstoló utakat. Elutazhat Egerbe, Etyekre, Tokajba, Villányba. Van lehetőség továbbá arra, hogy különböző Közép-Európai túrákon vegyen részt, például elutazhat Bécsbe, Prágába, Ljubljanába, stb. Van lehetőség belföldön kalandtúrákra, például tank vezetésre. További részletekért keresse be a Beutazás oldalunkat!

MultiGo Tours

Külföldi utazások

Ha külföldre szeretne utazni keressen minket. Városlátogatás, körutazás, hajóút, last minute út érhető el nálunk. Legnépszerűbb programjaink: Dominikai Köztársaság utazás, Martinique utazás, Seychelle-szigetek utazás, Maldív szigetek utazás, Baszkföld utazás, trópusi utak, bécsi indulású utak.

Kiutazás weboldalunkon minden szükséges információt megtalálhat. Olyan információk vannak a weboldalunkon, hogy mikor érdemes egy adott országba kiutazni, az adott országban melyek a legjobb szállodák, stb. Weboldalunkon keresztül feltudja velünk venni a kapcsolatot. 

Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés során vállaljuk a szakmai előadásokat, konferenciákat, üzleti ebédeket, céges vacsorákat, és minden további rendezvényt. Úgy szervezzük meg, ahogy Ön szeretné, de Önnek semmi dolga nem lesz vele. További információk a Rendezvényszervezés oldalon.

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink között található a szállásfoglalás, a transzferfoglalás, a vízum ügyintézés, a repülőjegy és vonatjegy vásárlása, vagy a busz és autóbérlés. Továbbá vállalunk vállalati utaztatást, csapatépítő tréningeket, és fordítói szolgáltatást is. További részletek a Szolgáltatások oldalon.

MultiGo Tours