Mosogató szerelő

A mosogatók beszerelését cégünk éppen úgy vállalja, mint azok javítását, ha pl.kilyukadt a mosogatótálca. Vízszerelési és dugulás elhárítási minkák is a szlgáltatásaink között vannak. Hívjon minket bizalommal, ha probléma van a mosogatójával!

Mosogató szerelő

Akinek van mosogatója, annak előbb-utóbb mosogató szerelőre is szüksége lesz. Cégünk vállalja mosogatók beépítését, javítását, cseréjét egyaránt. Hívjon minket! Kollégáink gyorsan és szakszerűen végzik a munkájukat Budapesten és környékén.

Bármilyen típusú mosogatók beszerelését ránk bízhatja. Forduljon hozzánk abban az esetben is, ha kavítási munkákra van szüksége. Telefonáljon nekünk, ha kilyukadt a mosogató tálca, vagy meghibásodott a csaptelep! Kollégáink gyors kiszállást követően pár óra alatt megolják a problémát.

Vízszerelés, dugulás elhárítás

Cégünk vízsszerelési munkákra szakosodott. Hívjon minket, és szakértelemmel, sok év tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítenek elhárításani a problémát, ha csöpög a csap, vagy eldugult a WC vagy a fürdőkád. Vízszerelés, dugulás esetén telefonáljon nekünk!

vízszerelés