Lakástakarítás

Cégünk mindennemű takarítást vállal. Legyen szó magán- vagy üzleti természetű megbízásról, velünk jól jár! Vállaljuk lakás, családi ház, társasház, irodák, irodaház, intézmény, üzlethelyiség, éttermek, nyaralók igényes takarítását. Bízza ránk a munkát!

Lakástakarítás

Cégünk precíz munkavégzéssel vállal lakástakarítást Budapesten és környékén. Szolgáltatunk intézményeknek, társasházaknak is, de akkor is hívhat minket, ha családi ház takarítását szeretné megoldani.

Napi takarítást és nagytakarítást egyaránt ránk bízhat. Tisztaság, higiénia- ez a jelszavunk. Munkatársaink alapos, igényes takarítást, szép munkát végeznek. Otthona takarítása Önnek időbe és fáradtságba kerül, de mi átvállaljuk ezt a feladatot, hogy Önnek több ideje jusson a családjára vagy más elfoglaltságára. Keressen minket!

Tiszta munkahely

Cégünk munkahelyi takarítást is vállal, legyen szó irodákról, irodaházról, üzlethelyiségről, étteremről, intézményről vagy társasházról. Egyes intézmények speciális igényeit is kielégítjük, nem okoz gondot a megszokottól eltérő kérések megvalósítása sem. 

Hívja cégünket, ha tisztaságot szeretne maga körül!

takarítás