Lakáskiürítés

Cégünk lomtalanítást, lakákiürítést, építési hulladékelszállítást, hagyatéki felszámolást vállal Budapesten és Pest megye egész területén. Rövid határidővel, gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Akár 24 órán belül is elszállítjuk a hulladékot. Hívjon minket!

Lakáskiürítés

Lakáskiürítést, építési hulladékelszállítást, hagyaték felszámolást vállalunk Budapesten és Pest megye egész területén! Ha sürgős az igény, cégünk akár 24 órán belül is elvégzi a szállítást!

Felújítás, építkezés során a felhalmozott törmelék, építési hulladék elszállítása rövid határidőn belül megtörténik, ha minket keres meg! Akkor is hívjon minket, ha pl. hagyatékból örökölt ingatlanban található ingóságoktól szeretne megszabadulni. Vállaljuk komplett lakások, házak kiürítését akár egy napon belül is. Cégünk igazolást ad arról, hogy az elszállított hulladékot a megfelelő helyre szállította.

Lomtalanítás

Cégünk rövid határidőval vállalja lakásban, házban, garázsban összegyűlt lomok elszállítását a jogszabályban meghatározott, kifejezetten erre a célra kijelölt telephelyre. Csapatunk gyorsan és hatékonyan dolgozik. 

Hívjon minket, hogy megszabaduljon a felgyülemlett lomtól, bízza ránk a lomtalanítást!

zsákok