Lakás órákra

Romantikus délutánra, kellemes szórakozásra vágyik? Gyönyörű, kényelmes, minden igényt kielégítő apartmanjaink Önre és párjára várnak. Diszkrét, kedvező áron budapesti lakást tudunk biztosítani akár csak röpke órákra is. Átutazóban lévőknek is ideális!

Lakás pároknak

Gyönyörű, kényelmes, minden igényt kielégítő apartmanjaink Önre és párjára várnak. Diszkrét ügyintézéssel, kedvező áron biztosítjuk Önöknek a kényelmet Budapest belvárosában. Ha csak néhány órát töltenének együtt, és már csak egy tiszta, igényes lakásra van szükségük, keressenek meg minket! Érezzék jól magukat nálunk, ahol rendelkezésükre áll egy kulturált lakás órákra! Válassza apartmanjainkat!

Budapest szívében, a Belvárosban lévő apartmanjainkat az átutazóban lévők is kiélvezhetik. A főváros nevezetességeit néhány perc alatt el lehet érni, a közlekedés kiváló. Tökéletes választás turistáknak, átutazóknak egyaránt, és a parkolás sem fog gondot okozni! A foglalást pillanatok alatt megteheti!

Otthonos szállás

Ha Ön szakemberének, munkatársának szeretne kulturált, igényes szállást biztosítani addig, amíg a munka be nem fejeződik, akkor foglaljon nálunk apartmant! A tökéletes lakás, amely közlekedés szempontjából is rendkívül ideális, elérhető áron bérelhető nálunk. Vendégét semmi és senki nem fogja korlátozni az érkezésben és távozásban, nyugodtan tud pihenni, otthonosan fogja magát érezni kényelmesen kialakított lakásainkban. Használja kis a lehetőséget, keressen minket!

turista