Kondenzációs kazán futár

Cégünk arra törekszik már 2005 óta, hogy pénztércabarát árakon egy helyen több szolgáltatást is biztosítson ügyfeleinek. Kéménybélelés, gázkészülék-és kondencáziós kazánok, tüzelőberendezések mellett gázkészülékek cseréjével keressen meg minket!

Minden egy helyen

Cégünknél egy helyen több szolgátlatást is igénybe vehet:  kondenzációs kazán, kéménybélelés, gázkészülék forgalmazás és tüzelőberendezések, gázkészülékek cseréje.

Cégünk 2005 óta foglalkozik ezekkel a szolgáltatásokkal, és kifejezett célja colt, hogy ezeket a szolgáltatásokat egy helyen kapja meg az ügyfél. Emellett célunk az is, hogy precíz munkánkért elérhető árat kérjünk.

Kéménybélelés ára

Ha kéménye bélelésénél Önnek fontos a kedvező ár is, akkor keresse cégünket! Gravitációs kéménybélelés és kondenzációs kéménybélelés már nettó 250 000 Ft-ért igényelhető nálunk. Pontos árat azonban csak helyszíni felmérést követően tudunk adni. Fontpos tudni, hogy kénybélelést nem végezhet bárki, csak fényképes igazolvánnyal rendelkező, minősített égéstermék-elvezetőberendezés képesítésű szerelő. Cégünk szakemberei minden feltételnek megfelelnek.

kémény