Kondenzációs gázkazán

A kondenzációs gázkazánok jelenleg a legmodernebb és a legköltséghatékonyabb gázkazánok. Biztonságosak, környezetbarátak. Vállaljuk ezeknek a készülékeknek a beszerelését, javítását, karbantartását Budapesten. Keressen fel minket bizalommal.

Kondenzációs gázkazán

A kondenzációs gázkazánok modern gázkazánok, zárt égésterűek. Ma már csak kondenzációs kazánokra lehet lecserélni a régi kazánokat, csak ilyeneket lehet találni a szaküzletekben, webshopokon. Ennek azaz oka, hogy a jelenleg hatályban lévő uniós rendeleteknek csak a kondenzációs gázkazánok felelnek meg.

Ezek a készülékek sokkal nagyobb hatásfokkal rendelkeznek, mint a hagyományos készülékek, továbbá sokkal biztonságosabbak is. A kondenzációs gázkazánok végterméke egy sokkal alacsonyabb hőmérsékletű füstgáz így a környezetre is kevésbé káros. Ez azért jöhet létre, mert a turbós kazánok használata során egy magas hőmérsékletű füstgáz jön létre, amely eltávozik, de a kondenzációs kazán képes ezt a magas hőmérsékletű füstgázt felhasználni. Amikor kicsapódik ez a visszatartott füstgáz, akkor a felszabaduló energiát felhasználja a készülék és így egy sokkal nagyobb hatásfokot ér el, valamint alacsonyabb hőmérsékletű füstgázt bocsájt ki. Mindenképp megéri kondenzációs gázkazánra váltani. Ha szeretne kondenzációs gázkazánt beszereltetni, akkor keressen fel minket bizalommal!

Kondenzációs gázkazán beszerelés

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a beszerelését. A beszerelés egy részletes folyamat, most ez vázoljuk. Először is szükség van egy előzetes helyszíni vizsgálatra, amely során felmérjük az otthonát. Itt megnézzük, hogy milyen adottságok vannak, milyen készülék lenne a jó választás. Segítünk a készülék kiválasztásában is. Ezt követően egy gáztervezőnek gáztervet kell készítenie. A gáztervet mindenesetben el kell fogadnia a szolgáltatónak. Egy kéményseprőnek előtte és utána is ellenőrzést kell végeznie, meg kell bizonyosodnia arról, hogy jó-e a kémény. Ugyanis a kondenzációs gázkazánokhoz általában át kell alakítani a kéményt. Ezt követően lehet beszerelni a kondenzációs gázkazánt. Mi mindent a törvényi előírásoknak megfelelően csinálunk, számíthat a jó minőségű munkára.

Kondenzációs gázkazán

Kondenzációs gázkazán szerelés Budapest

Cégünk vállalja a kondenzációs gázkazánoknak a szerelését Budapesten. Budapest minden kerületébe kiszállunk és vállaljuk a bekötést, a szerelést, a javítást, a karbantartást. Ha Ön Budapesten él és kondenzációs gázkazán szerelőre van szüksége, akkor feltétlenül minket keressen fel. Egy gyors telefonhívás alkalmával gyorsan megbeszélünk egy időpontot, amikor kimegyünk Önhöz. Telefonon minden kérdésére szívesen válaszolunk, keressen minket bizalommal.

Kondenzációs gázkazán szerelés azonnal

Mint minden más gázkészüléknél, így a kondenzációs gázkazánoknál is lehetnek olyan problémák, amelyek gyors megoldásért kiáltanak. Ilyen esetekben nagyon fontos, hogy ne legyen a továbbiakban használva a készülék, hanem lehetőleg le legyen kapcsolva. Ilyen esetekben mindenképp keressen fel minket és mi a lehető leghamarabb kiszállunk Önhöz és megjavítjuk a készülékét. Várjuk megkeresését. Kazán szerelésről bővebben itt olvashat.

Kondenzációs gázkazán karbantartás

A kondenzációs kazánoknak a karbantartása kiemelten fontos. Minden más gázkészülék esetében is fontos természetesen. Azért van szükség a karbantartásra, hogy a készülék mindig biztonságosan működjön és hosszú élettartamú legyen. Az elhanyagolt kazánokhoz képest a rendszeresen karbantartott kazánok sokkal több évig képesek jól működni. A karbantartásra évente egyszer kell sort keríteni, lehetőleg a fűtési szezon megkezdése előtt. A karbantartás során a szerelő alaposan megvizsgálja a készüléket, ellenőrzi, hogy minden rendben van-e, valamint ki is tisztítja. Ha szükséges, akkor javítási feladatokat is elvégez. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha karbantartást szeretne.

Kondenzációs gázkazán