Klímaszerelés, karbantartás

Klímával kapcsolatos szolgáltatások, feladatok teljes körű kínálata. Tervezéstől, a klímabeszereléstől a karbantartáson, időszakos ellenőrzésen át a javítások szakszerű elvégzéséig. Minden, ami a klímaszereléssel kapcsolatos megbízható forrásból.

Minden, ami klíma!

klímaszerelésről minden embernek más jut eszébe. Van, aki a vágyott légkondicionáló beépítésére gondol, van, aki a meglevő készülékének karbantartására, és van, aki egész egyszerűen csak örül annak, hogy klímaszerelőre gondolnia sem kell.

Amikor még csak tervezzük egy klíma vásárlását, már akkor is érdemes konzultálni egy klímaszerelővel. Számos gyakorlati, praktikus tanácsot kaphatunk. Tapasztalataival, javaslataival sokat segíthet a döntések meghozatalában, valamint a későbbi kellemetlenségeket kerülhetünk el a szakértő előrelátásával.

Ne habozzon senki tanácsot kérni egy klímaszerelőtől, még a vásárlás előtt! Azt is szem előtt kell tartani, hogy a hatályos jogszabályok szerint, kizárólag klímaszerelői nyilatkozattal vásárolhatunk légkondicionáló berendezést. Vagyis: mivel mi nem szerelhetjük fel, ezért csak úgy vehetjük meg, ha a szerelő igazolja, hogy beszereli nekünk. Ennek ismeretében viszont valószínűleg egyszerűbb konzultálni a szerelővel és megbízni őt a készülék beszerzésével is. Így biztosan nem tévedhetünk!

Ha már van légkondink, mindenképpen tartsuk a kapcsolatot a klímaszerelőnkkel. Nem azért, mert nem megbízhatók a készülékek, hanem azért, mert az időszakos klíma karbantartásfeladatokat nem szerencsés kihagyni. Ezek általában kisebb ellenőrzési, tisztítási munkákat jelentenek, ami sem időben, sem árban nem vesznek el sokat, ugyanakkor a készülék élettartamát megnövelik, valamint az egészségünk érdekét szolgálják. Hiszen a klímakészülékben megtelepedhetnek különböző baktériumok, gombák, amik elszaporodása komoly egészségügyi problémákat okozhatnak. Ezeket mind megelőzhetjük a klímakészülék félévenkénti tisztíttatásával.

Klímaszerelés, karbantartás

Utolsó eset, amikor a klímaszerelő jut eszünkbe az, amikor meghibásodik a légkondicionáló berendezésünk. Persze ez mindig a legnagyobb melegben vagy a fűtési szezon kezdetekor történik. Ilyenkor általában napokig kell várni a klímaszerelő megérkezésére, hiszen ebben az időszakban minden klímaszerelő elfoglalt. Amennyiben viszont a klímaszerelőnknek megbízható, rendszeres partnerei vagyunk, úgy bizonyára nem fogunk csalódni akkor sem, ha gyorsan van szükségünk a segítségre.

A legfontosabb mindenekelőtt az, hogy klímaszerelőnk megbízható, tapasztalt szakember legyen, akinek szakértelmére, ismereteire minden esetben és minden időben számíthatunk.