Klíma javítás Budapest

Klíma javítást vállalunk. Vállaljuk a klíma készülékeket márkától függetlenül. Teljeskörű szolgáltatást biztosítunk, a klímákat rutinos, tapasztalt szerelőink látják el. Budapesten belül vállaljuk a kiszállást, javítás mellett karbantartunk is.

Klíma javítás Budapest

Klímák teljeskörű ellátásával, legfőképpen a klímáknak a javításával foglalkozunk. Egy meghibásodott készülék esetében nagyon fontos, hogy egy szerelő minél hamarabb megszerelje. Hibásan nem szabad használni a készüléket. Ha problémát tapasztal, akkor mindenféleképpen keressen fel minket. Gyorsan és jól megszereljük a készülékét.

Minden klímát vállalunk, legyen az oldalfali, split, kazettás, mennyezeti vagy mobil. Márkafüggetlenül dolgozunk, minden márkájú klímát elvállalunk. Budapesten vállaljuk a klímáknak a javítását. Ha Ön budapesti lakos, akkor keressen fel minket, kiszállunk és ellátjuk készülékét. Keressen minket bizalommal. További információkat a Klíma javítás Budapest oldalunkon olvashat. 

Klíma karbantartás

A klíma készülékek számára rendkívül fontos a karbantartás. De nem csak a készülék számára fontos, hanem a saját egészségünk miatt is fontos. A klíma beltéri egységében egy nedves, meleg, párás környezet van. Ebben a környezetben könnyedén megtudnak telepedni a különböző baktériumok, vírusok, penészek. Ha ezek megtelepednek, akkor a használat során a készülék bejuttatja az otthon levegőjébe ezeket a káros mikroorganizmusokat. Könnyen meg lehet ezektől betegedni, akár tüdőgyulladást is okozhatnak.

Ha nincs rendszeresen karbantartva, akkor a készülék sokkal hamarabb meg fog hibásodni. Egy szakember alaposan átvizsgálja a készüléket a karbantartás során, valamint alaposan ki is fertőtleníti. Érdemes a karbantartást évente egyszer megcsinálni, a legjobb, hogyha a nyári szezon előtt történik ez meg. További információkat szeretne akkor olvasson a Klíma karbantartás oldalunkon.

Klíma javítás Budapest

Klíma beszerelés

Vállaljuk a klíma beszerelést. Nálunk a klíma beszerelés során mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során alaposan felmérjük az otthonát. Segítünk kiválasztani a megfelelő klímát is az igényei és az otthona adottságaihoz képest. Ha szeretné, akkor be is szerezzük Önnek a készüléket. Az előzetes felmérés során megbeszéljük, hogy mikor szereljük be a készüléket.

A klíma készülék beszerelésének a napján ki is szállítjuk a készüléket. Egy beszerelés során általában először a csöveknek a helyét alakítjuk ki, majd ezt követően szereljük fel a készülékeket. A kültéri készüléket egy tartó konzolra helyezzük föl. Ezt követően összekötjük a készülékeket, feltöltjük gázzal, rákötjük az elektromos hálózatra és beüzemeljük. A beszerelés végeztével megmutatjuk, hogy hogyan kell használni.  További információkat a Klíma beszerelés oldalunkon olvashat.

Klíma előcsövezés

A klíma beszerelés során egy jó lehetőség az, hogyha előcsövezünk. Egy nyers házban, vagy egy felújítás alatt lévő házban előre kivéssük a csöveknek a helyét, így a későbbiekben nem a falon kívül fog végig futni a csövek sokasága. A vésés természetesen meglévő, kész ház esetében is igényelhető, azonban itt figyelembe kell venni, hogy utólagos javításokra lesz szükség (vakolás, festés).

Kulcsrakész, látogatót weboldalt kínálunk!

Weblap készítés

Kulcsrakész, látogatót weboldalt kínálunk!

Mi megcsinálunk mindent. Nincs más dolgod, mint elmondani, hogy mivel foglalkozol és készen szállítjuk weboldalad. Nem hagyunk magadra később se.