Klíma javítás Budapest

Klíma javítást vállalunk. Vállaljuk a klíma készülékeket márkától függetlenül. Teljeskörű szolgáltatást biztosítunk, a klímákat rutinos, tapasztalt szerelőink látják el. Budapesten belül vállaljuk a kiszállást, javítás mellett karbantartunk is.

Klíma javítás Budapest

Klímák teljeskörű ellátásával, legfőképpen a klímáknak a javításával foglalkozunk. Egy meghibásodott készülék esetében nagyon fontos, hogy egy szerelő minél hamarabb megszerelje. Hibásan nem szabad használni a készüléket. Ha problémát tapasztal, akkor mindenféleképpen keressen fel minket. Gyorsan és jól megszereljük a készülékét.

Minden klímát vállalunk, legyen az oldalfali, split, kazettás, mennyezeti vagy mobil. Márkafüggetlenül dolgozunk, minden márkájú klímát elvállalunk. Budapesten vállaljuk a klímáknak a javítását. Ha Ön budapesti lakos, akkor keressen fel minket, kiszállunk és ellátjuk készülékét. Keressen minket bizalommal. További információkat a Klíma javítás Budapest oldalunkon olvashat. 

Klíma karbantartás

A klíma készülékek számára rendkívül fontos a karbantartás. De nem csak a készülék számára fontos, hanem a saját egészségünk miatt is fontos. A klíma beltéri egységében egy nedves, meleg, párás környezet van. Ebben a környezetben könnyedén megtudnak telepedni a különböző baktériumok, vírusok, penészek. Ha ezek megtelepednek, akkor a használat során a készülék bejuttatja az otthon levegőjébe ezeket a káros mikroorganizmusokat. Könnyen meg lehet ezektől betegedni, akár tüdőgyulladást is okozhatnak.

Ha nincs rendszeresen karbantartva, akkor a készülék sokkal hamarabb meg fog hibásodni. Egy szakember alaposan átvizsgálja a készüléket a karbantartás során, valamint alaposan ki is fertőtleníti. Érdemes a karbantartást évente egyszer megcsinálni, a legjobb, hogyha a nyári szezon előtt történik ez meg. További információkat szeretne akkor olvasson a Klíma karbantartás oldalunkon.

Klíma javítás Budapest

Klíma beszerelés

Vállaljuk a klíma beszerelést. Nálunk a klíma beszerelés során mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során alaposan felmérjük az otthonát. Segítünk kiválasztani a megfelelő klímát is az igényei és az otthona adottságaihoz képest. Ha szeretné, akkor be is szerezzük Önnek a készüléket. Az előzetes felmérés során megbeszéljük, hogy mikor szereljük be a készüléket.

A klíma készülék beszerelésének a napján ki is szállítjuk a készüléket. Egy beszerelés során általában először a csöveknek a helyét alakítjuk ki, majd ezt követően szereljük fel a készülékeket. A kültéri készüléket egy tartó konzolra helyezzük föl. Ezt követően összekötjük a készülékeket, feltöltjük gázzal, rákötjük az elektromos hálózatra és beüzemeljük. A beszerelés végeztével megmutatjuk, hogy hogyan kell használni.  További információkat a Klíma beszerelés oldalunkon olvashat.

Klíma előcsövezés

A klíma beszerelés során egy jó lehetőség az, hogyha előcsövezünk. Egy nyers házban, vagy egy felújítás alatt lévő házban előre kivéssük a csöveknek a helyét, így a későbbiekben nem a falon kívül fog végig futni a csövek sokasága. A vésés természetesen meglévő, kész ház esetében is igényelhető, azonban itt figyelembe kell venni, hogy utólagos javításokra lesz szükség (vakolás, festés).