Kazán szerelő

Ha elromlik a kazánja, radiátorja, vagy egyéb probléma jelentkezik a fűtésrendszerében, hívjon minket! A cégünkben dolgozó minden kazán szerelő komoly, hosszú múltra visszatekintő szakmai tapasztalatta rendelkezik, és készséggel áll rendelkezésére!

Kazán szerelés és javítás

A kazán, ahogyan minden más is, el tud romlani. Különösen kellemetlen, ha télen nem működik, és  főleg, ha nemcsak a fűtés, de még melegvíz sincs. Ilyenkor nem marad más, mint a keresni valakit, aki kazán szerelő. Ám semmi esetre se próbáljuk meg házilag megoldani, mindig hívjunk szakembert, pl.cégünket!

A fűtésrendszer egy komplett technológia, amely rednszeres karbantartást és tisztítást igényel. Az egy éve folymatosan a radiátorban keringő vízbe kerülnek az idő során rozsdaiszapok, amelyek a radiátor kilyukadásához vezethetnek, ha nem távolítjuk el belőlük. Ugyanígy el kell végeztetni szakemberrel a kazán karbantartás folyamatát is. Cégünk jól képzett szakemberei rövid idő alatt, szakszerűen elvégzik ezt a munkát!

Konvektor szerelés, javítás

A FÉG hosszú múltra visszatekintő magyar márka, amely gázkészülékek gyártásával foglalkozik Magyarországon. Cégünk szakemberei kiváló ismerői ennek a márkának. Hiába megbízható azonban a márkatípus, ez is rendszeres karbantartást igényel. Ráadásul ennél a márkánál sincs kizárva, hogy meghibásodik a készülék, és javítani kell. Hívjon bennünket, ha konvektor szerelésre van szüksége!

kazánszerelés