Kamerás csővizsgálat

Keress emeg cégünket, ha dugulás vagy csőtörés miatt segítségre van szüksége! Több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink hatékonyan hárítják el a hibát, és a lehető legrövidebb időú alatt érkeznek ki a helyszínre. Számíthat cégünkre!

Kamerás csővizsgálat

kamerás csővizsgálat során korszerű, modern technológiájú eszközeinkkel feltérképezzük a csatornák járatait. Ha csőtörésre gyanakszik, vagy nem tudja, hol lehet a vezeték megsérülve, hívjon minket, és anélkül, hogy a burkolatot meg kellene bontani, megkeressük a hiba forrását.

Akkor is forduljon hozzánk, ha időszerű ingatlanában a csatornatisztítás. Idővel megtelnek a csatornák különböző szennyeződésekkel, és a törmelékek dugulást okozhatnak, ezáltal pedig kellemetlenségeket szőmunkra. Cégünk professzionális eszközökkel és több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekkel dolgozik.

Vízszerelés

Rövid határidőn vállalunk mindent, ami vízszerelés. Legyen szó csöpögő csapról, új vízvezeték kiépítéséről vagy WC-cseréről, szakmailag felkészült csapatunk tagjai a segítségére sietnek. A vízvezetékszerelést is legjobb szakemberre bízni, ha nem akarjuk, hogy rövid időn belül újabb hibák, poroblémák merüljenek fel. Hívjon minket bizalommal!

vízszerelés