Irodai szalagfüggönyök

A szalagfüggönyök elegancia mellett igen jó árnyékolók is, ezért több funkciót is magukba foglalnak: egyesítik a csipkefüggöny és a sötétítő függöny előnyeit. Karbantartásuk nem kerül sokba. Cégünk redőny szerelést és pl. gurtnicserét is vállal.

Irodai szalagfüggönyök

Elegáns irodai szalagfüggönyök kivitelezését, felszerelését vállalja cégünk közintézmények, irodák, meghitt családi otthonok belső árnyékolására.

A tetszetős megjelenés mellett kiváló árnyékolók, és a karbantartásuk is rendkívül olcsó. Több mint 10 fajta textilből, több mint 80 színben van a készletünkben. Lehetőség van szalagfüggöny reklámra ia, amikor reklámfotót helyezünk el a lamellákon.

Szalagfüggöny és redőny szerelés

A hagyományos függönyök helyett is egyre többen alkalmazzák a szalagfüggönyt. Egyesíti a csipkefüggöny és a sötétítőfüggöny előnyeit. 

Érdemes tudni rólunk, hogy Redőny szerelést is vállalunk. Kínálatunkban megtalálható az alumínium redőny, új típusú műanyag redőny, faredőny egyaránt. 

Szolgáltatásaink között van a gurtni csere, redőnyléc csere, elektromos redőny szerelés és bármilyen más redőny szerelés is.

redőny