Impulse tánciskola

Az Impulse Tánciskola Dunaújvárosban található. Gyermek és felnőtt táncoktatással foglalkozunk, valamint esküvői táncoktatással, tehetséggondozással, és fellépésekkel. Többféle táncstílus érhető el: zumba, salsa, bachata, kizomba, társastánc.

Impulse tánciskola

Az Impulse tánciskola Dunaújvárosban található. Kicsik és nagyok számára egyaránt elérhető, hiszen van gyerek és felnőtt táncoktatás is nálunk. Előnyünk, hogy egyéni és csoportos órákra is van lehetőség, így magántáncórákat is vehet, de akár egy már meglévő csoportba is becsatlakozhat. Párjával együtt is érkezhet, de akár egyedül is.

Iskolánk előnye, hogy a tánctudását nagy közönség előtt is betudja mutatni, hiszen vannak fellépőcsoportjaink, amelyek különböző rendezvényeken lépnek fel. Sportnapokon, iskolai rendezvényeken, városi rendezvényeken, céges rendezvényeken van lehetőség táncolni. Weboldalunkon részletes információkat találhat, többek között az árainkat, elérhetőségünket, valamint tánctermünk pontos címét. Tekintse meg az Impulse tánciskola weboldalát.

Gyerek táncoktatás

Gyerek táncoktatás kereti között lehetőség van zumbázni és társastáncolni. A gyerek táncoktatás fejleszti a gyerekek mozgását, valamint szociális készségeit. Iskola időben és nyári szünetben is elérhető táncoktatásunk, különböző nyári tánctáborokat szervezünk, amelyeket nagyon szeretnek a gyerekek. További részletek megtalálhatóak a Gyerek táncoktatás oldalon.

Impulse tánciskola

Felnőtt táncoktatás

A felnőtt táncoktatás során lehetőség van kubai salsát, bachatát és kizombát tanulni. Tánctudástól függetlenül várjuk a tanulókat, teljesen kezdőként is érdemes belevágni a táncba. Jöhet egyedül, vagy párjával, lehetősége van magán táncórákat venni, illetve csoportokba becsatlakozni.

Magán táncóráinknak előnye, hogy saját, egyedi tempójában tud haladni, maximális odafigyelésben részesül, így gyorsan tud fejlődni. A legjobb táncosaink csatlakozhatnak a fellépő csoportunkhoz, így a környék nagyobb rendezvényein lehetőségük van fellépni. Van nálunk lehetőség reggaeton és női mozgástechnika elsajátítására is. További részleteket a Felnőtt táncoktatás oldalunkon találhat.

Esküvői táncoktatás

Ha közeledik a nagy nap, akkor érdemes megtanulni táncolni, hogy még tökéletesebb legyen az esküvő. Lehetőség van nyitótáncot, meglepetéstáncot, gyertyafénykeringőt tanulni, teljesen egyéni tempóban. A nagy nap előtt 3-5 hónappal már érdemes tánctanárt keresni, hogy időben meg legyen a pontos tánc, valamint legyen idő jól begyakorolni. További információk az Esküvői táncoktatás oldalon.

Fellépő csoport, tehetséggondozó program

Fellépő csoportjainkba bekerülve lehetősége nyílik Önnek, vagy gyermekének arra, hogy a környék különböző rendezvényein felléphessen. Párban vagy csoportban van erre általában lehetőség. Közös zumba a közönséggel, gyerek társastánc, salsa és bachata táncokra van lehetőség. Több esetben más iskolákkal is együtt dolgozunk. További részletek a Fellépő csoport oldalon.

A Violin Művészeti Iskola egy államilag elismert iskola, amelynek a célja a tehetséges fiataloknak a felkarolása. További információk a Tehetséggondozó program oldalon.

Impulse tánciskola