Gáz-és vízszerelés mesterfokon

Csöpögő csap, cső mentén a falból szivárgó víz- mindegyik azt jelzi, hogy vízszerelésre, szakemberre lesz szükség, csakúgy, mint csőtörés esetén. A gázszag, az őrláng nem megfelelő begyulladása is hibát jelez, hívja cégünket, és elvégezzük a gázszerelést!

Vízszerelés, csőtörés

Ha csöpög a csaptelep, vagy a WC-ben, a falból szovárog a víz, akkor egyértelműen vízszerelésre van szükség. Nem érdemes házi barkácsolással próbálkozni. A hibát hatékonyan, minél előbb el kell hárítani, mégpedig szakember segítségével. Hívjon tapasztalt vízszerelőt, forduljon hozzánk bizalommal!

Csőtörés esetén azonnali segítség kell. Lehet, hogy eleinte nem látható jelei vannak ennek a problémának, de amikor már a falon látható az átázás, vagy felpúposodik a parketta, akkor tényleg ne várjon tovább, hívja cégünk szakemberelből álló csapatát!

Gázszerelés

Nem gyullad be az őrláng? Gásszagot érez? Furcsa zajokat hall a kazánból? Ezek közül mindegyik eset gázszerelést igényel. Feltétlenül hívjon bennünket, profi szakemberekből álló csapatunkra mindig számíthat Budapesten!

gázszerelés