Fűtésszerelés Budapesten és Pest megyében

Cégünk Budapesten és Pest megyében vállal víz-, gáz- és fűtésszerelést, duguláselhárítást. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink a lehető legrövidebb idő alatt kimennek a megadott címre, és elvégzik a szükséges javítást.

Fűtésszerelés

Víz-, gáz-, fűtésszerelés és duguláselhárítás. Mindezeket a szogáltatásokat nálunk megrendelheti, tapasztalt szakembereink megoldják a problémákat, kijavítják a hibákat, megszerelik a meghibásodott készülékeket!

Nagy kánikulában nem gondolunk rá, de az év hűvösebb és hidegebb hónapjaiban szükségünk van a fűtésrendszerünk kifogástalan működésére. Cégünk vállalja mindenfajta fűtésrendszer szerelését, javítását, beszerzését, cseréjét. Fodruljon hozzánk bizalommal, ha szüksége van kazán, cirkó, bojler, konvektor, radiátor, padlófűtés, vízmelegítő szerelésre! Márkától függetlenül, minden típusú készüléket ellátunk. A javítási munkák elvégzésén kívül mellett vállaljuk a készülékek beszerelését is.

Budapest teljes területén és Pest megyében vállaljuk a munkálatokat. Budapesten akár egy óra alatt is kiérünk, ha sürgős esetről van szó!

Gázszerelés

gázszerelés területén szakembereink szakembereink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Vállaljuk ariston, beretta, biasi, buderus, chaffoteaux, d-ég, fég, ferroli, hermann, hoval, immergas, junkers, potterton, purmo, saulner duvall, vaillant, westen vagy bármilyen más márkájú gázkészülékek javítását.

Cégünk számára nagyon fontos a minőség, ezért csak a legkiválóbb minőségű alkatrészekkel, magas képzettséggel rendelkező szakemberekkel dolgozunk.

A gázszerelés ára több összetevőből alakul ki. Egyeztessen szakemberünkkel, mondja el, milyen hibajelenséget tapasztal, és ezáltal kollégánk már tud egy hozzávetőleges árat kalkulálni.

gázszerelés

Duguláselhárítás

Hívjon minket bizalommal, ha eldugult a lefolyó, vagy dugulást érzékel bárhol a lakás vizesblokkjában! Budapesten és Pest megyében vállaljuk a duguláselhárítást wc-k, fürdőkádak, mosdókagylók, mosogatók, padlóösszefolyók, piszoárok, alap és strang vezetékek esetében egyaránt.

Professzionális gépeink segítségévek végezzük el a duguláselhárítást. Nagy teljesytményű, spirálos duguláselhárító gépek, magasnyomású csatornamosók állnak rendelkezésünkre. Akár bontás nélkül is megoldjuk tehát a dugulás okozta problémákat akkor is, ha nagy a baj. Kisebb dugulásokat kézi spirállal, szívó-nyomó pumpával hárítunk el.

Vízszerelés

vízszerelés

Vízszerelési munkákkal kapcsolatban is keressen bennünket! Megjavítjuk, ha elromlott a mosogató, a wc, wc-tartály, fürdőkád, mosdókagyló, intézkedünk, ha csőtörés van.

Budapesten és Pest megye területén vállaljuk a munkálatokat.  márkától típustól, állapottól függetlenül. 

Feltétlenül hívjon bennünket, ha a legapróbb hibát is észleli, mert akár az egész lakás elázhat egy kezeletlen porbléma következtében!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Ha tudni szeretné, mennyibe fog kerülni önnek a szerelés, kérjen tőlünk ajánlatot! Természetesen telefonon is rendelkezésére állunk, de van más lehetőség is felvenni velünk a kapcsolatot.

A legegyszerűbb módja ennek, hogyha kitölti ajánlatkérő lapunkat. 

Ne felejtse el megadni telefonszámát! 

Jelölje meg azt az időpontot is, amikor kereshetjük Önt!

Lefolyó