Épületgépészet Budapest

Minket keressen fel, hogyha épületgépészettel foglalkozó céget keres. Vállaljuk a vízszerelést, a fűtésrendszer korszerűsítést, a gázszerelést, a klímaszerelést és a fűtés cserét. Beszerelünk, javítunk, karbantartunk, cserélünk Budapesten.

Épületgépészet Budapest

Ha épületgépészettel foglalkozó céget keres, akkor minket keressen fel! Budapesten vállaljuk a munkálatokat, minden kerületbe kiszállunk és nem számítunk fel kiszállási díjat. A legtöbb esetben van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során adunk egy árajánlatot. Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt, foglalkozunk javítással, szereléssel, karbantartással, beszereléssel, bekötéssel és beüzemeléssel.

Vállaljuk a vízszerelést, a fűtésrendszer korszerűsítést, a gázszerelést, a klímaszerelést és a fűtés cserét. Ha azt tapasztalja, hogy készülékével valamilyen probléma van, akkor feltétlenül keressen fel minket minél hamarabb. Ha meghibásodva működik tovább a készülék az komoly problémákat tud okozni. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha épületgépészeti szakembert keres.

További információkat talál az Épületgépészet Budapest weboldalunkon. 

Vízszerelés

Teljeskörűen vállaljuk a vízszerelési munkálatokat. Vállaljuk többek között a vízvezeték szerelést, a vízóra cserét, és minden vízszerelési munkálatot, például a csapszerelést, wc szerelést, kádszerelést, zuhanykabin szerelést, stb. Javítást, szerelést, karbantartást, bekötést, beüzemelést vállalunk.

Benti és kinti munkálatokat is vállalunk. Rutinos és tapasztalt szakembereink tökéletesen elvégzik a vízszerelést. Keressen fel minket bizalommal! További információkat olvashat a vízszerelés oldalunkon! 

Épületgépészet Budapest

Fűtésrendszer korszerűsítés

Cégünk vállalja a fűtésrendszer korszerűsítését. Azokon a helyeken, ahol akár már több évtizedes készülék vagy berendezés van ott célszerű elvégezni a fűtés korszerűsítést. A fűtés korszerűsítés lehet például a kazáncsere, a konvektorcsere, a radiátor vagy más fűtőtest cseréje.

A fűtéskorszerűsítéssel eltudjuk érni azt, hogy a készülékünk biztonságos lesz, nem lesz valószínű, hogy le fog állni, valamint azt is, hogy a fenttartása olcsóbb lesz. Környezetvédelmi szempontok alapján az új készülékek sokkal jobbak, így ezért is megéri váltani. A fűtéskorszerűsítés során mindig van egy előzetes felmérés, amely során megtudjuk mondani pontosan, hogy milyen átalakítások lesznek, és ezeknél milyen díjra kell számítani. Kérjük keressen minket bizalommal. További részleteket a fűtésrendszer korszerűsítése oldalunkon olvashat.

Gázszerelés

Vállaljuk a gázszerelést. Vállaljuk a gáztűzhelyeket, gázbojlereket, gázvízmelegítőket, gázkazánokat, gázkonvektorokat. Márkafüggetlenül dolgozunk, így mi mindenféle gázkészüléket elvállalunk. A gázkészülékek esetében nagyon fontos, hibásan ne használjuk, mivel az rendkívül baleset veszélyes. Minden esetben jól felkészült, tapasztalt gázszerelők szerelik meg a gázkészülékeket.

Klímaszerelés

Vállaljuk a klíma készülékek teljeskörű ellátását. Vállaljuk a klíma készülékek beszerelését, beüzemelését, megjavítását, karbantartását, tisztítását, gázfeltöltését és minden mást, ami klímaszerelés. A klíma készülékek esetében is vállaljuk a márkafüggetlenségünket. A klíma készülékek esetében nagyon fontos a rendszeres tisztítás. Egy évben legalább egyszer egy szerelőnek el kell végeznie a tisztítást.

Ha meghibásodott a készülék akkor ne használja. Hívjon ki minket és mi a lehető leghamarabb kiérkezünk Önhöz és megjavítjuk a készülékét. Keressen minket bizalommal!

Épületgépészet Budapest