Darálós wc-javítás

Legyen szó darálós wc-telepítésről, vízvezeték-vagy csapszerelésről, vagy éppen csatornavizsgálatról, keresse cégünket bátran Budapestről vagy környékéről! Vállalunk vizes szerelési munkákat, legyen szó wc-beszerelésről, vagy csöpögő,szivárgó csapról.

Darálós wc-telepítés, javítás

Ha Önnek elege lett a családósból, amit a vizes szakmunkások miatt kellett átélnie és minőségi munkára vágyik, forduljon hozzánk bizalommal! 

Tagadhatatlan tény, bizonyos lakások adottsága miatt csak a darálós wc lehet a megoldás. A darálós wc abban különbözik a hagyományostól, hogy egy kosárban gyűjti össze a lehúzott adagot, majd azt azonnal pépesre darálja, és csak ezt követően juttatja tovább a csatornába.

Ennél a rendszerű wc-nél nemcsak vízre, hanem elektromos áramra is szükség van. Éppen ezért ajánlott szakemberre bízni egy ilyen készülék, a darálós wc beépítését, beszerelését! Cégünk készséggel áll rendelkézésére akkor is, ha dugulásra, lefolyótisztításra van szüksége Budapesten vagy környékén!

Vízszerelő Budapesten és környékén

Csatorna vizsgálat

Napjaink egyik korszerű technológiával készült, modern eszközének köszönhetően bontások nélkül lehetőség van rendkívül részletes képet kapni a csövek állapotáról.

kamerás csatornavizsgáló műszer segítségével teljes képet kaphatunk a csövek állapotáról. Ebben az eszközben a legfontosabb elem egy apró, beépített kis kamera, amelyet LED világítás fog körbe. Hosszú kábelen keresztül a kamera egy külső monitorra csatlakozik, és így bepillantást enged számunkra a csatorna állapotára.

Kérjen cégünktől árajánlatot vizes munkára!

Ismeretlenül senki nem szeret megrendelni egy szolgáltatást, amelynek az árával nincs kellően tisztában. Cégünk árajánlata személyre szabott, így a tényleges hiba elhárítását, vagy a várható munka elvégzését kalkuláljuk ki Önnek. Nem kell tartani rejtett tételekről, amelyek a számlán váratlanul megjelennek, ajánlatadáskor ín teljesen tisztén fogja látni, hogy mi mennyibe kerül.

vízszerelés