Cirkószerelés

Akinek cirkója van, annak karbantartásra, szerelésre, javításra vagy felújításra is szüksége lesz előbb-utóbb. Azért, hogy minél költséghatékonyabban jöjjön ki, keresse meg cégünket cirkójával kapcsolatban felmerülő gondjával, kérdésével!

Ha sürgősen cirkószerelésre van szüksége!

Minket hívjon, ha meghibásodott a cirkó, és gyors segítségre van szüksége! 

Az alábbi tevékenységek mindegyike cégünk cirkóval kapcsolatos profiljába tartozik!

  • cirkó fűtés szerelés
  • cirkó fűtés javítás
  • cirkó fűrés karbantartás
  • cirkó fűtés beépítés
  • cirkó fűtés szervíz
  • cirkó csere
  • cirkó kiépítés

Cirkó fűtés javítás

Erősen ajánlott évente egyszer karbantartást végezni a cirkón, hiszen ezzel nemcsak megvédheti kazánját a meghibásodástól, hanem jelentős energiamegtakarítást is elérhet vele. Ha úgy hallja, hogy furcsa hagok jönnek a cirkóból, esetleg nem elég meleg a víz, vagy feltűnően magas az energiaszámlája, valószínűleg cirkó javításra van szüksége, feltétlenül keresse meg cégünket!

cirkó

Cirkó fűtés felújítás

A cirkóknak nemcsak a karbantartását végezzük el, hanem felújítást is végzünk rajtuk. Az ilyen munkával is csak olyan szakembert szabad megbízni, aki felelősségteljesen végzi a munkáját, megfelelő engedélyekkel és tapasztalattal rendelkezik. Cégünk pontosan ilyen, ezért a cirkó fűtés felújítás terén is a legideálisabb partner az Ön számára!

Cirkó beépítése

Egyszer eljön a pillanat, amikor úgy döntünk, hpogy lecseréljük az öreg cirkó rendszert, és egy modernebb, gzadaságosabb változatot választunk. Ehhez a cirkó beépítéshez természetesen szakemberre van szükség. Cégünk szakmai tekintéllyel és több mi nt 10 év tapasztalattal rendelkező szakemberei helyszíni felmérés során szakmai tanácsokkal látják el Önt. Segítenek a legideálisabb cikró kazán kiválasztásában is.