Burkolás

Burkolás kedvező áron, szakértőktől. Húsz év tapasztalatával vállaljuk a burkoló munkálatokat. Budapesten és környékén dolgozunk. Munkánkra egy év garanciát biztosítunk. Keressen fel minket bizalommal weboldalunkon vagy telefonon.

Burkolás

Budapesten és környékén vállaljuk a burkolást. Foglalkozunk festéssel, tapétázással, gipszkartonozással, bontással, aljzatkiegyenlítéssel, kádfalazással, parkettázással, stb. Minden helyiségnek a burkolásával foglalkozunk, a nappalitól a garázsig mindent vállalunk. Több, mint húsz éve vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk a tökéletes munkát. A burkoló szakembereink mind rutinosak, tapasztaltak, szakképzettek.

Ha felkeres minket telefonon, akkor a vonal túlsó végén egy szakember lesz, akivel pontosan megtudja beszélni a részleteket. 48 órán belül vállaljuk az előzetes helyszíni felmérést, amely során pontosan megtudjuk határozni az elvégzendő munkálatokat, valamint pontos árat is tudunk Önnek mondani. Ez mind ingyenes!

Az általunk elvégzett munkára egy év garanciát adunk – ez kiegészül a felhasznált alapanyagoknak a gyártó garanciájával. Gyorsan és hatékonyan végezzük el a burkolást. Kérjük keressen fel minket a Burkolás weboldalunkon!

Burkolás árak

A burkolásnak az árát megtalálhatja a Burkolás árak weboldalunkon. Itt a legtöbb szolgáltatásunk fel van sorolva, árral együtt. Azonban pontos árakat csak akkor tudunk mondani, hogyha felkeres minket és elvégezzük az előzetes helyszíni felmérést. Az itt megadott összeghez tartani fogjuk magunkat. Keressen minket bizalommal.

Burkolás

Parkettázás

Vállaljuk a parkettázást. A parketta az egyik legjobb padlóburkolat, nappalikba és hálószobákba egyaránt jó választás, ráadásul hosszú élettartamú. A parkettázásnál azonban nagyon fontos, hogy szakember végezze el. Épp ezért a legjobb, hogyha felkeres minket ezzel kapcsolatban, hiszen mi tökéletes parkettát fogunk lerakni otthonában. Nálunk nincsenek hézagos, púpos, rosszul lerakott parketták. További részletek a Parkettázás oldalon.