Burkolás, parkettázás, gipszkartonozás

Cégünk burkolás, parkettázás, gipszkartonozás munkák elvégzésére szakodosott, kiváló szakemberekből álló csapattal dolgozik. Keressen minket bizalommal Budapest és környékéről! Cégünk kedvező áron vállal Budapest és környékén minden burkolási munkát!

Burkolás, gipszkartonozás

Cégünk mindenfajta burkolási munkát elvégez, legyen szó fürdőszobáról, nappaliról, vagy éppen garázsról. A burkolási munkákkal teljes körű felújítást is tervezhet velünk.

Szakembereink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, a gipszkartonozási munkák terén is. Hívjon minket bizalommal!

Bízza ránk étkezőjét éppúgy, mint az előszobája újjá varázsolását. Terasza és toalettje se maradjon szép burkolás nélkül! A belső burkolási munkák teljes körű szolgáltatását vállaljuk rövid határidővel, kedvező áron Budapesten és környékén!

Külső burkolás

A teljes körű felújítási munkálatokba beletartozik a ház külső megjelénésének felújítása is. Húsz év szakmai tapasztalat a garancia arra, hogy szakembereink magas színvonalú munkát végeznek külső burkolás esetén is, és vállalják falak, padlók, szobák, házak teljes körű burkolását Budapesten és környékén!

burkolás

Burkolás, gipszkartonozás, parkettázás árai

A burkolás árát számtalan tényező befolyásolja, sosincs két egyforma munka. A helyszíni felmérés rendkívül fontos, ezért cégünk úgy döntött, hogy a kiszállás és felmérés teljesen ingyenes, az árajánlatért nem kell fizetni.

A burkolási, parkettázási és gipszkartonozási munkák elvégzéséhez hívjon bennünket Budapest és környékéről!

Ajánlatkérés

Referenciáink alapján kijelenthetjük, hogy kiváló szakmai csapattal dolgozunk, amely az Ön igényeit teljes mértékben kiszolgálja!