Burkolás és parkettázás

Épületburkolás, hidegburkolás, melegburkolás, parkettázás- bármelyikre is van szüksége, hívja a cégünket! Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek mnegvalósítani az elképzeléseit, ráadásul áraink is pénztárca-barátok!

Minden, ami burkolás!

Cégünk vállalásai kiterjednek mindenre, ami épületburkolás, hidegburkolás, parkettázás. Ha már megvan az elképzelése, hogyan is nézzen ki álmai otthona, mi segítünk a megvalósításában! Sok éves szakmai háttérrel rendelkezünk, így minket már nem tud meglepetés érni, ha egyedi elképzeléseket várnak el tőlünk. Fontos számunkra, hogy ne csak Ön örüljön a végén, hanem mi is elégedettek legyünk a munkánkkal. Éppen ezért minőségi anyagokkal, minőségi szinten dolgozunk. Hívjon minket!

Épületburkolás

Egy házról kialakult véleményt már messziről ránézve, a homlokzata befolyásolja. A honlokzati burkoló munkák tartósságára nagy hatással van az időjárás. Amennyiben hőszigetelés is van a homlokzaton, akkor különösen nagy figyelmet igényel az épületburkolás elvégzése.

Az épület külső megjelenése elsősorban a homlokzatok anyagától és kialakításától függ. 

ház burkolása

Hidegburkolás

Az építészet történetében már több ezer éves hagyománya van már a burkolatképzésnek. A burkolat kiválasztásánál az esztétika mellett a legfontosabb tényező a hidegburkolás esetében a kopásállóság, fagyállóság, csúszásmentesség

Két fajta vizsgálatot végeznek a kopásállóság mérésére

A fagyállóságot az időjárás viszontagságai miatt kell elvégezni.

A csúszásmentesség megahtározásánál különleges olaj használatával végzik a vizsgálatot.

Parkettázás

Minden parkettázás előtt fontos, hogy az elképzeléseinket összemérjük a lehetőségekkel. Szakembereink segítenek felmérni, melyik helyiségbe milyen melegburkolat kerüljön.  

Kérje tanácsunkat, hiszen a parkettázás is egy szakma, és egy rossz döntés következtében akár anyagi kár is érhet minket. Cégünk segít Önnek a professzionális parkettázási munkák elvégzésében!

Burkolási árak

Fontos, hogy mindig vegye igénybe személyre szabott árainkat, amelyek teljesen ingyenesek! Helyszíni felmérés után tudunk csak pontos árajánlatot adni.

Az oldalunkon feltüntetett árak munkadíjak, a felhasználandó anyagok árát nem tartalmazzák! Budapesten az ajénlattétel és a felmérés ingyenes. Amennyiben szükséges, segítünk az anyagok beszerzésében és szállításában is.

parkettázás