Budapesti gázszerelő

Budapesti cégünk vállalja 20 éves tapasztalattal kazánja, bojlerre és egyéb gázkészüléke javítását, illetve szükség esetén raktárkészletről biztosított cseréjét. Igény esetén szerelőink 1 órán belül elindulnak önhöz. Munkánkra gaarnciát vállalunk.

Fűtés javítás

Budapesti cégünk vállalja több, mint 20 éves tapasztalattal kazánja, bojlerre és egyéb gázkészüléke javítását, illetve szükség esetén raktárkészletről biztosított cseréjét. Cégünk minden esetben számlát és garanciát ad munkáira. Igény esetén szerelőink 1 órán belül elindulnak önhöz. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket akkor kérem hívjon minket és beszékjen meg velünk egy időpontot amikor fogadni tudja szakembereinket. Hatályos árainkat itt találja.

Legyen szó kazánról, bojlerről javításról, vízmelegítőről, kondenzációs kazánról, radiátorról, cirkóról vagy konvektorról ránk számíthat. Ha bármilyen hibajelenséget tapasztal kérem ne álljon neki házilag otthon megjavítani, mert az veszélyes lehet és több kárt okozhat, mint ami jelenleg fent áll. Bízza a munkát szakemberre, bízza ránk.

Kazán javítás

Pest megye egész területén vállaljuk a kazán javítást, melyet 20 000 Ft + áfa + alkatrész áron vállalunk. Ha elmondja nekünk, hogy milyen hibajelenséget tapasztal, esetleg, hogy milyen hibakódot ír ki a gázkészülék, akkor elég jól megtudjuk tippelni, hogy mi lehet a gond. Így szakembereink felkészülten érkezhetnek és Ön is tudhatja, hogy milyen díjra számíthat.

Azt fontos tudni, hogy szakembereink a helyszínen tudják megvizsgálni gázkészülékét, így biztosan csak a helyszíni vizsgálat után tudunk mondani. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket akkor hívjon minket és mi szívesen segítünk.

Redőny szerelés

Bojler javítás

Igény esetén szerelőink 1 órán belül kiérkeznek a helyszínre. A bojler javítás általában 1 órát vesz igénybe. Munkatársaink több, mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelkezésére. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.