Budapesti ablakos

Műanyag ablak, műanyag nyílászáró, mÖn egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján 2-4 héten belül legyártjuk új ablakát. Minden általunk készített ablakra 1 év garanciát és 4 év szavatosságot vállalunk.

Műanyag ablakok, műanyag erkélyajtók széles választéka

Az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján 2-4 héten belül legyártjuk új ablakát. Minden általunk készített ablakra 1 év garanciát és 4 év szavatosságot vállalunk.

Műanyag ablakcsere

Cégünk örömmel vállalja az ablakcsere kivitelezését. Kiváló minőségű és remek hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkező műanyag ablakokat kínálunk. Legyen szó fix üvegezésű, nyíló, bukó és nyíló-bukó ablakról, ránk számíthat. Nem csak szögletes, de íves ablakok legyártását is örömmel vállaljuk. Pest megye egész területén ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére.

ablakos

Műanyag erkélyajtók

Új teraszajtaját az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján, személyre szabott módon 2-4 héten belül legyártjuk és beépítjük. 50 féle szín és számos megjelenés közül választhatja ki azt a teraszajtót, amelyik a leginkább tetszik önnek. Prémium minőségű műanyag ajtókat kínálunk erkélyre, teraszra. Remek ár / érték aránnyal és kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek.

Erkélyajtók

"A" osztályú, prémium minőségű műanyag erkélyajtókat kínálunk, amelyek kimagasló szigetelési értékekkel és kiváló stabilitással rendelkeznek. Budapesten és környékén, Pest megye egész területén vállaljuk műanyag nyílászárók felszerelését, gyártással együtt. A magas minőségű anyagok és a 25 év munkatapasztalatunk garantálják, hogy erkélyajtói hosszú évtizedekig megbízhatóan szolgálja majd az Ön otthonát.

Beltéri biztonsági ajtó

Beltéri biztonsági ajtóink nem csak megvédik, hanem meg is szépítik otthonát. Szakképzett beépítőcsapatunk Budapesten és környékén az ingyenes felméréstől számított 2-4 hét alatt beépíti Önnek az ország kedvenc, nagy szilárdságú lépcsőházi ajtaját. Ajtóinkat több színben, modern és klasszikus stílusban is megrendelheti.