Bérautó Budapest

Cégünk autóbérléssel foglalkozik Budapesten. Nagy autóparkunk van, lehetőség van rövid és hosszútávú bérlésre egyaránt. Egyedi ajánlatokkal, különböző extrákkal tudunk szolgálni. Keressen fel minket és béreljen tőlünk még ma autót.

Bérautó Budapest

Cégünk autóbérléssel foglalkozik Budapesten. Egy terjedelmes autópark van a kínálatunkban, amelyben találhatóak kisebb, nagyobb, alacsonyabb és magasabb kategóriájú autók egyaránt, így biztosítani tudjuk azt, hogy mindenki megfogja találni a neki megfelelő autót. Az autóbérlés rendkívül egyszerű. Az autó átvétele Budapesten történik meg telephelyünkön, vagy egy Ön által megadott egyedi címen. Az autóinkat lehet foglalni rövid, közép és hosszú távra is, minél tovább bérli az autót a napi bérleti díj annál kedvezőbb.

Visszatérő vendégeink számára különböző kedvezményekkel kedveskedünk. Az autóbérlés nálunk rendkívül egyszerű és gyors, nincsenek felesleges körök. Az autó átadásának a napján kitöltjük a papírokat, Ön kifizeti a kauciót és a bérletidíjat, mi pedig átadjuk a kulcsot. Minden autóinkat kitisztítva és jó műszaki állapotban adjuk át. Keressen fel minket bizalommal.

Autóbérlés előnyei

Az autóbérlésnek számos előnye van. Az egyik mindenféleképpen az ár. Azok, akik nem használják nap, mint nap az autójukat azoknak teljesen értelmetlen fenttartani egyet. Az autó költségei rendkívül magasak, kezdve a megvásárlástól, érdemes megemlíteni az adókat, a tankolást, a tisztítást, a szervizelést. Ha saját autója van és meghibásodik akkor Önnek kell állnia a szerelést. Ezzel szemben, az autóbérlés során csak a bérletidíjat kell kifizetnie, a kaució ugyanis visszajár. Ha meghibásodik az autó, akkor Önnek nem kell vele foglalkoznia, nem kell elvinnie szerelőhöz, hanem mi kicseréljük az autót. Az autóbérlésnek még számtalan előnye van, részletekért keressen fel minket telefonon, vagy olvassa el az autobérlés előnyei cikkünket.

Bérautó Budapest

Autóbérlés Budapesten

Budapesten lehet az autóinkat kibérelni. Alapesetben a telephelyükön lehet az autókat átvenni. Itt kitöltjük a szerződést, elintézzük a kaució költségét és a bérleti díjat, és átadjuk a kulcsot. Ha szükség van arra, akkor természetesen egyedi helyszínre is eltudjuk szállítani az autót. Ha például sürgősen el kell utaznia, akkor természetesen ez is megoldható. Kérjük ezzel kapcsolatban keressen fel minket telefonon, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket. Az autóbérlésről bővebben az autóbérlés Budapesten oldalunkon olvashat.

Autóbérlés rövid és hosszú távon

Az autóinkat lehet bérelni rövid, közép és hosszú távra is egyaránt. Minél hosszabb távra bérel tőlünk autót annak a napi költsége annál alacsonyabb lesz. 24 órától akár hetekre, hónapokra is kilehet bérelni az autóinkat. Mi minden autónkat tisztán és jó állapotban adjuk át, így is várjuk ezeket vissza. Széles autóparkunkban többféle autót találhat. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha autót szeretne bérelni.

Minőségi autóbérlés

Cégünk kizárólag kifogásolhatatlan műszaki állapotban lévő autókat kínál. Ezek az autók mind megbízhatóak, így ezzel is támogatni tudjuk a biztonságos vezetést. Rendszeresen szervizeltek az autóink, szép állapotban vannak, ki van tisztítva igényesen. Ha bármilyen probléma merülne fel az autóval kapcsolatban, akkor természetesen biztosítunk csereautót. Lehetőség van egyszeri bérlésre és rendszeres bérlésre is. Egyénileg meghatározott bérleti feltételekre is nyitottak vagyunk. Visszatérő ügyfeleink számára egyedi kedvezményes ajánlatokkal szolgálhatunk. Ha szeretné, akkor igényelhet tőlünk útvonaltervezést, pályamatricát, gyermekülést, tetőcsomagtartót, síboxot, hóláncot. Keressen fel minket telefonon. 

Bérautó Budapest