Beib

Kéménybélelés és gázszerelés, gázkazánok cseréje! Egy helyen több szolgáltatást is igénybe vehet, ha cégünket hívja! Keressen minket bizalommal! Kombi cirkók, gázvezetékek szerelése szakembereink által! Minőségi munkánkkal meg lesz elégedve!

Kéménybélelés, gázkészülékek cseréje

Nálunk mindent egy helyen talál, legyen az kéménybélelés, gázkészülék csere vagy tüzelőberendezés csere! A piacon egyedülállóan kéménybéleléssel, gázkészülékek forgalmazásával és cseréjével is foglalkozunk. Amennyiben cégünket bízza meg a szerelési munkálatokkal, gázkészülékét a legkedvezőbb áron kapja meg tőlünk! 

Érdemes figyelni akcióinkat is, hiszen társaságunknál találhat rendkívüli akciót kéménybélelésre, gázkazán cserére. Meglévő, régi kazánját kondenzációs kazánra cserélheti!

Kéménybélelés

Ha Önnek fontos a kedvező ár a kiváló minőség, akkor cégünket ajáénljuk a figyelmébe! Gravitációs kéménybélelés és kondenzációs kéménybélelés nettó 250.000 Ft-tól vállalunk, de pontos árat helyszíni felmérést követően tudunk adni. Függ kémény hosszától, keresztmetszetétől, a beépített anyagok minőségétől.

A munkálatok maximum 1 napig tartanak.

kémény

Gázszerelés

Cégünk egyik fő profilja a kéménybélelés mellett a kombi cirkók, gázkazánok cseréje. Ezek kizárólag lakossági megrendelőink részére érhetőek el. Cégünk az alábbi válallásokkal áll az ügyfelek rendelkezésére::

  • Gázterv-készítés
  • Gázhálózatok kiépítése
  • Meglévő gázhálózat teljes cseréje
  • Gázkészülékek telepítése, cseréje
  • Gázkészülékek garanciális beüzemelése
  • Szakhatósági ügyintézés (Gáz MEO )

Referenciák

A Fővárosi Állatkernek végzett kéménykiépítés mellett további száz cégnek és több ezer magánszemélynek végeztünk kéményfej-átépítést, komplett gázvezeték szerelésen keresztül saválló acélbélelést, egyedi fűtésrendszer kiépítést.

Kapcsolat a gáz-és kéménymunkálatokhoz

Cégünk a helyszíni felméréseket ingyenesen végzi. Előleget nem kell fizetnie a megrendelőnek. Nemcsak a gázkészülék csere és kéménybélelés, hanem hatósági ügyintézés is benne van a vállalásaink között. A munkánkra tényleges garanciát vállalunk.