Autóbérlés Budapest

Cégünk Budapesten adja bérbe a bérautókat. Autóparkunk rendkívül széleskörű, rövid és hosszútávon is bérelhet autót. A bérbeadás budapesti telephelyünkön történik meg, de egyedi címre is elvisszük az autót. Béreljen tőlünk! Hívjon minket bizalommal.

Autóbérlés Budapest

Cégünk szolgáltatása autóbérlés Budapesten. Az autóbérlés lehetősége megoldható rövid és hosszú távon is. Az autóbérlés sok szempontból rendkívül jó döntés. Sokan nem tartanak fent autót, ennek rengeteg oka lehet, többek között az, hogy egy autónak a fenttartása nem olcsó, rengeteg mindent ki kell fizetni még akkor is, hogyha nem is használjuk az autót. Akik nem tartanak fönt autót, de egyébként rendelkeznek jogosítvánnyal azok számára jó lehet az autóbérlés, ha csak pár napra kell nekik autó.

Az autóbérlés jó döntés azoknak is, akik kiakarnak egy másfajta autót próbálni, például autóvásárlás előtt, de azoknak is jó döntés, akik valamilyen célból egy másfajta autót szeretnének használni, például egy magasabb presztízsűt. Ha autót szeretne bérelni akkor keressen fel minket, autóparkunkból tud választani autót. Budapesten belül átveheti az autót telephelyünkön is, de igény szerint megadott helyszínre is elszállítjuk. Kérjük keressen fel minket ezzel kapcsolatban bizalommal.

Autóbérlés rövidtávra

rövidtávú autóbérlés akkor jó megoldás, hogyha alapvetően valakinek nincs autója, de pár napra szüksége van rá, például egy vidéki utazáshoz, egy nyaraláshoz. Ilyen esetekben nagyon jó megoldás az autóbérlés. Az autóbérlés előtt mindenképp tájékozódjon, hiszen lehet, hogyha 1 vagy 2 nappal tovább bérel, akkor összeségében olcsóbb lesz a bérlés. Az autóbérlés során a járművet mindig jó állapotban, kitisztítva adjuk át, és így is várjuk vissza. Az autóbérlés végeztével a kaució összege természetesen visszajár.

Autóbérlés Budapest

Autóbérlés hosszútávra

A hosszútávú bérlés általában a több, mint egy hét. Ezt általában akkor szokták igénybe venni, hogyha hosszabb utazásra mennek és nincs autó, vagy ha túl sokan vannak a saját autójukhoz. De akár akkor is, amikor a saját autó tönkremegy, szervizelni kell, de addig is szükség van egy autóra. A hosszútávú autóbérlésnek nagy előnye, hogy itt a napidíj olcsóbb, mint a rövidtávú bérlés esetén. Ezen felül, hogyha visszatérő vendégünk lesz, akkor különböző kedvezményekkel is tudunk kedveskedni. Keressen minket bizalommal.

Autóbérlés előnyei

Az autóbérlésnek elsősorban anyagi előnyei vannak. Tény, hogy van egy napidíj, de ha kiszámoljuk, hogy onnantól kezdve, hogy megvettük az autót mennyi mindent kell kifizetni, lehet, hogy végül jobban megéri autót bérelni ritka használat esetén. Az autót szervizeltetni kell, vizsgáztatni, tisztítani, adót kell utána fizetni, tankolni kell bele. Ezeknek a költsége magas. Továbbá lehetnek még olyan többlet költségek is, mint az esetleges parkolás. Az autóbérlésnek nagy előnye, hogy 100%-ig biztos, hogy egy biztonságos, működő autót fog kapni, amely biztosan kifogja elégíteni az igényeit. Ha ez bármilyen oknál fogva nem valósul meg, akkor természetesen tudunk biztosítani Önnek csereautót. Hívjon minket bizalommal!

Mire van szükség az autóbérléshez?

A kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a gyors ügyintézés nagyon fontos mindenki számára, így természetesen az ügyfeleink számára is. A bérléshez az alábbi dolgokra van szükség: személyigazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, adóigazolvány. Ha cégként szeretne bérelni, akkor cégkivonat, aláírási címpéldány, aláíró személy személyes okmányai, bélyegző. A bérlés akkor történik meg, hogyha kifizette a kauciót és a bérleti díjat. Ezt követően át is adjuk az autót.

Autóbérlés Budapest