Árnyékolástechnika Budapest

Mindennemű árnyékolástechnikával foglalkozik a cégünk több éves tapaszatalattal. Hívjon minket, és ingyenes kiszállásunk alkalmával megjavítjuk, felszereljük elromlott redőnyét, zsaluját, szúnyoghálóját! Ne próbálkozzon egyedül, keressen meg minket!

Redőnyszerelés, redőnyjavítás

Több éves tapasztalattal rendelkezünk az árnyékolástechnika terén. Hívjon minket, ha redőnyt szeretne felszereltetni a nyílászáróira, de akkor is számíthat ránk, ha elromlott redőnyének javítására van szükség. Nálunk nincs kiszállási díj, áraink kedvezőek, munkánkra garanciát válallunk! Várjuk a budapestiek hívását!

Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek velünk, ezért pontosan és precízen, nagyon gondosan dolgozunk.

Redőnyök, zsaluk, zsalúziák, naphálók

A redőnyök nagyon közkedvelt árnyékolási módok.  Megkülönböztetünk műanyag és alumínium redőnyöket. 

A külső tokos redőny az a fajtája a redőnyöknek, ahol - mint azt a neve is mutatja- a tok kívül helyezkedik el.

A zsalúziák elegáns, praktikus kültéri árnyékolók, olyan esztétikusak, hogy aki csak rájuk néz, máris tetszését nyilvánítja. A zsalúziákat a lamella és a tok típusa szerint különböztetjük meg. A mai darabok már nem sérülnek meg pl. egy viharban.

A naphálók egy speciális anyagól készültek, olyan speciális bevonattal, hogy a kültéri hőt visszaverje. Így a kéros sugárzástól megvédi a területet. ülönösen kertekbe, teraszokra ajánljuk. A naphálók egyik előnye, hogy szélbiztosak, tehát a viharnak ellenállnak.

redőny

Kombinált redőny

Mit is jelent a kombinált redőny? Az általunk forgalmazott redőnyöket szúnyoghálóval kérheti, vagy választhatja a redőnymotoros megoldást is. A kombinált megoldással jóval olcsóbban juthat hozzá a redőnyhöz, mintha azt később szeretné beépíttetni. Érdemes tehát előre gondolkodni, így pénzt spórolhat meg!

Napellenzők, szúnyoghálók

napellenzők már elengedhetetlen részei lettek a forró nyaraknak, kánikulai napoknak. Az árnyékolástechnika pedig évről évre fejlettebb, egyre praktikusabb és hasznosabb eszközöket lehet felszereltetni. Hívjon minket, és segítünk kiválasztani, hogy melyik mellett döntsön!

Szúnyoghálók

A kellemetlen rovarok elleni legegyszerűbb védelem a szúnyogháló felszerelése. Hívjon minket a szakszerű felszereléshez, hiszen nemcsak árnyékolástechnikai eszközök, hanem szúnyoghálók biztos és pontos felszerelését is ránk bízhatja!

Árnyékolástechnika árajánlat

Amennyiben kérdés merült volna fel, vagy maradt volna Önben, keressen minket bizalommal! Árnyékolástechnikai munkánkra vonatkozó ajánlatkérő lapunkat kitöltve a feldolgozását követő jelentkezik munkatársunk a mefadott elérhetőségen. A a megkeresések sorrendjében dolgozzuk fel a beérkező igényeket, ha Ön minél hamarabb szeretne tájékoztatást kapni, kérem, hívjon bennünket!

Lépjen velünk kapcsolatba, ha bármilyen kérdése van! Megoldást találunk a problémájára, segítünk a legkorszerűbb árnyékolástechnikai eszközökkel kellemesebbé tenni otthonát, irodáját!

szúnyogháló