Árnyékolás Pécs

36 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Széles kínálatunkban megtalálja a redőnyöket, napellenzőket, szúnyoghálókat, pergolákat, garázskapukat, reluxákat, szalagfüggönyöket és sok más terméket. Hívjon minket és segítünk.

Árnyékolás Pécs

36 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Széles kínálatunkban megtalálja a redőnyöket, napellenzőket, szúnyoghálókat, pergolákat, garázskapukat, reluxákat, szalagfüggönyöket és sok más terméket. Minden esetben az Ön személyes igényeinek megfelelő, pontos méretek alapján legyártót árnyékolót készítünk.

Díjmentes kiszállással, ingyenes ajánlattal és kíváló minőségű termékekkel várjuk önt. Ügyfélszolgálatunkon szakemberek várják hívását, így ők örömmel megválaszolják az önben felmerült kérdéseket. Ha tőlünk rendel biztos lehet abban, hogy az ajánlatban szereplő ár FIX és a vállalt határidőt minden esetben betartjuk.

A bevásárlóközpontokban kapható árnyékolók minősége össze sem hasonlítható azokkal amelyeket mi kínálunk. A mi árnyékolóink strapabíróak és hosszan megőrzik esztétikus megjelenésüket. Ráadásul a mi garanciánkat könnyen érvényesítheti, alkatrészeket pedig bőven a garanciális időn túl is beszerezheti.

Redőny

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező redőnyöket kínálunk, amelyekre 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk. Redőnyeinket rendelheti rolós szúnyoghálóval és / vagy beépített redőnymotorral is.

Szúnyogháló

Az ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján gyártjuk le a kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező szúnyoghálónkat. Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Napellenző

Amit kínálunk az a strapabíró szerkezet, UV álló ponyvák, esztétikus megjelenés és automatizált működésű terasz napellenző. Válassza a minőséget, a remek szakembereket és az esztétikus megjelenést hosszan megőrző napellenzőket.

Pergola

Ha szeretné ötvözni az otthon kényelmét a természettel, akkor kiváló választás a Pergola avagy a télkert árnyékoló. Élvezze a béke, nyugalom és kényelem oázisát saját kertjében. Pergolánkat az Ön egyedi igényei alapján, személyre szabott módon készítjük. Csak az Ön fantáziáján múlik, hogy pergolája milyen célt szolgál. Lehet egy boldog családi ebéd helyszíne, nyugi sarok, nyári konyha, wellness & SPA részleg, de akár együtt az összes is.

Zsaluzia

Modern, kiváló minőségű árnyékoló, mozgatható lamelákkal. A zsaluzia esztétikus megjelenésével és kompakt megoldásával igényes, időálló, strapabíró kültéri „reluxa”, amely folyamatosan növekvő népszerűségnek örvend Magyarországon is. A mozgatható lamellák páratlanul precíz fényszabályozásra képesek, melyhez foghatót egyetlen kültéri árnyékoló sem képes garantálni számunkra. A lamellák mozgatásával a beeső fény erőssége ugyanis teljes átmenet nélkül, apró lépésekben állítható.